DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Undgå, at dit barn kommer hjem til et indbrud

Indbrud sker ofte i dagtimerne, hvor hjemmet står tomt, og tyven har god tid og ro til at tømme huset. 

En privatalarm sikrer, at dit barn aldrig bliver den, der opdagede indbruddet eller tyven. Ofte er børnene de første, der kommer hjem, efter at huset har stået tomt i dagtimerne. De kan derfor blive dem, der opdager at der har været indbrud i hjemmet. I allerværste fald kan de komme til at stå ansigt til ansigt med en tyv, der er i gang med at tømme hjemmet.

Selv for voksne er indbrud en rigtig voldsom oplevelse. Det bliver ikke bedre af, at man ikke er så gammel og kommer alene hjem.

En overvåget alarm sikrer, at dit barn aldrig kommer hjem til et indbrud

En overvåget alarm er den bedste måde at sikre sig mod grimme oplevelser på. Først og fremmest fordi en overvåget alarm mindsker risikoen for i det hele taget at blive udsat for indbrud med op til 70 %.

Og dernæst: Skulle en indbrudstyv vælge at ignorere alarmen, opdager Verisures politigodkendte kontrolcentral det med det samme. De sender en vagt, alarmerer politiet og giver kontaktpersonerne besked. På den måde sikrer du, at det altid er professionelle, der kommer først frem til dit hjem, hvis der skulle være ubudne gæster på spil.

Et børnevenligt alarmsystem

Når du vælger alarmsystem, skal du naturligvis vælge et, hvor kvaliteten og sikkerheden er i top. Men også brugervenlighed bør prioriteres højt – ikke mindst i hjem med børn.

Et alarmsystem fra Verisure er nemt at betjene for både børn og voksne med både Starkeys og koder. Med en personlig Starkey til hvert familiemedlem er det nemt for alle at slå alarmen til og fra, når man kommer og går.

Det er vigtigt at vælge et system, som barnet er trygt ved - også i tilfælde af at alarmen går, hvis den f.eks. bliver aktiveret ved en fejl. Verisures alarmer omfatter som de eneste på markedet en VoiceBox – en stemmeboks, der gør det muligt for alarmoperatøren at tale direkte med personerne i hjemmet uden brug af telefon. Det er en kæmpe tryghed for barnet at have en voksen stemme til at hjælpe, guide og berolige i stressede situationer, indtil hjælpen når frem til stedet. 

Overvejer du en alarm til hjemmet? Test her, hvilken alarm der passer bedst til din familie.

16. oktober 2017
Mere om SmartHome

Google vil skabe det hjælpsomme hjem

Står det til Google skal vi blive bedre til at lade telefonen blive i lommen og i stedet tale til vores hjem - og til hinanden. idenyt har testet Google Nest Hub.

Lyset og varmen tænder automatisk før du kommer hjem

Lad dit hjem tage imod dig med lys og varme, uden at du behøver at løfte en finger. Geo-fencing registrerer, når du kommer hjem, så lys og...

6 geniale værktøjer der kan hjælpe dig med at spare penge i hverdag...

Danskerne er blevet mere opmærksomme på deres forbrug end nogensinde før og hvad er mere oplagt, end at lade din smartphone hjælpe dig? Vi...

10 geniale apps der kan redde din sommerferie

Det kan være noget af et rod at skulle holde styr på alt fra pakkelister, valutakurser, flyinformation og vejvisning når ferien står for døren. Der er heldigvis hjælp at hente. Med disse 10 apps kan du nemt holde styr på det hele med din mobil.

Hvor får du det bedste intelligente hjem - hos Apple, Amazon eller...

Smart home er ikke længere science fiction. Flere af de store spillere som Apple, Google og Amazon er allerede kommet langt med hver deres...

Smarte julegaveideer til manden der tror at han har alt

Det er ikke altid lige nemt at finde julegaver til manden, der tror, at han har alt. Derfor giver vi dig her en guide til årets smarteste...

Snart kan du tale dansk med Google

Googles stemmestyrede assistent, Google Assistant, kan snart tale og forstå dansk.

Dette apparat fortæller dig om luften i dit hjem gør dig syg

Ny vejrstation er specialiseret i at måle dit indeklima og vise resultaterne på mobilen, så du altid kan se, om alt er ok. Producenterne...