DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Undgå, at dit barn kommer hjem til et indbrud

SmartHome

Indbrud sker ofte i dagtimerne, hvor hjemmet står tomt, og tyven har god tid og ro til at tømme huset. 

En privatalarm sikrer, at dit barn aldrig bliver den, der opdagede indbruddet eller tyven. Ofte er børnene de første, der kommer hjem, efter at huset har stået tomt i dagtimerne. De kan derfor blive dem, der opdager at der har været indbrud i hjemmet. I allerværste fald kan de komme til at stå ansigt til ansigt med en tyv, der er i gang med at tømme hjemmet.

Selv for voksne er indbrud en rigtig voldsom oplevelse. Det bliver ikke bedre af, at man ikke er så gammel og kommer alene hjem.

En overvåget alarm sikrer, at dit barn aldrig kommer hjem til et indbrud

En overvåget alarm er den bedste måde at sikre sig mod grimme oplevelser på. Først og fremmest fordi en overvåget alarm mindsker risikoen for i det hele taget at blive udsat for indbrud med op til 70 %.

Og dernæst: Skulle en indbrudstyv vælge at ignorere alarmen, opdager Verisures politigodkendte kontrolcentral det med det samme. De sender en vagt, alarmerer politiet og giver kontaktpersonerne besked. På den måde sikrer du, at det altid er professionelle, der kommer først frem til dit hjem, hvis der skulle være ubudne gæster på spil.

Et børnevenligt alarmsystem

Når du vælger alarmsystem, skal du naturligvis vælge et, hvor kvaliteten og sikkerheden er i top. Men også brugervenlighed bør prioriteres højt – ikke mindst i hjem med børn.

Et alarmsystem fra Verisure er nemt at betjene for både børn og voksne med både Starkeys og koder. Med en personlig Starkey til hvert familiemedlem er det nemt for alle at slå alarmen til og fra, når man kommer og går.

Det er vigtigt at vælge et system, som barnet er trygt ved - også i tilfælde af at alarmen går, hvis den f.eks. bliver aktiveret ved en fejl. Verisures alarmer omfatter som de eneste på markedet en VoiceBox – en stemmeboks, der gør det muligt for alarmoperatøren at tale direkte med personerne i hjemmet uden brug af telefon. Det er en kæmpe tryghed for barnet at have en voksen stemme til at hjælpe, guide og berolige i stressede situationer, indtil hjælpen når frem til stedet. 

Overvejer du en alarm til hjemmet? Test her, hvilken alarm der passer bedst til din familie.

16. oktober 2017
Mere om SmartHome

Lyset og varmen tænder automatisk før du kommer hjem

SmartHome Lad dit hjem tage imod dig med lys og varme, uden at du behøver at løfte en finger. Geo-fencing registrerer, når du kommer hjem, så lys og varme automatisk tændes – og som om det ikke var nok, kan du spare mange penge på varmeregningen! 

6 geniale værktøjer der kan hjælpe dig med at spare penge i hverdag...

SmartHome Danskerne er blevet mere opmærksomme på deres forbrug end nogensinde før og hvad er mere oplagt, end at lade din smartphone hjælpe dig? Vi...

10 geniale apps der kan redde din sommerferie

SmartHome Det kan være noget af et rod at skulle holde styr på alt fra pakkelister, valutakurser, flyinformation og vejvisning når ferien står for...

Hvor får du det bedste intelligente hjem - hos Apple, Amazon eller...

SmartHome Smart home er ikke længere science fiction. Flere af de store spillere som Apple, Google og Amazon er allerede kommet langt med hver deres løsning. Se her, hvad de tre bud på moderne intelligente hjem kan.

Smarte julegaveideer til manden der tror at han har alt

SmartHome Det er ikke altid lige nemt at finde julegaver til manden, der tror, at han har alt. Derfor giver vi dig her en guide til årets smarteste...

Det SKAL du vide før du køber elektronik på nettet

SmartHome Køber du elektronik på nettet, kan du risikere, at de produkter du får hjem går i brand eller giver livsfarlige stød. Derfor får du her...

Snart kan du tale dansk med Google

SmartHome Googles stemmestyrede assistent, Google Assistant, kan snart tale og forstå dansk.

Dette apparat fortæller dig om luften i dit hjem gør dig syg

SmartHome Ny vejrstation er specialiseret i at måle dit indeklima og vise resultaterne på mobilen, så du altid kan se, om alt er ok. Producenterne...