Denne artikel er sponsoreret

Spar penge ved at samle streaming og mobilabonnement i ét

SmartHome

Du kan spare flere tusinde kroner om året, hvis du samler mobilabonnement, digitale tjenester og andre services hos én udbyder.

Så er du storbruger af digitale tjenester som netaviser, film, streaming af musik, tv og e-bøger, kan du spare mange penge ved at tegne et mobilabonnement, der inkluderer dine favorit tjenester. Det viser en analyse fra prissammenlignings-tjenesten Samlino.dk.

»I visse tilfælde kan du spare mere end dit abonnement koster - hvilket altså vil sige, at

det så har en positiv indvirkning på din privatøkonomi« siger marketingdirektør i Samlino.dk Mikkel Zimakoff.

Den største besparelse finder man hos Telmore. Den årlige værdi af Telmores tjenester, blandt andre HBO, TV 2 Play og Mofibo, har en værdi på 7.598 kroner, hvis tjenesterne skulle købes enkeltvis.

Den næststørste besparelse finder man hos teleselskabet Plenti. Her har de tilknyttede tjenester til et mobilabonnement en værdi på 6.818 kroner, hvis de blev købt hver for sig.

»Teleselskaberne er begyndt at gå andre veje for at lokke nye kunder til og her er ekstra tjenester en vigtig faktor,« siger Mikkel Zimakoff.

Pakkeløsningerne med et væld af tjenester er teleselskabernes nye måde at konkurrere om kunderne på efter mange års prispres på taletid, sms/mms og data.

Se her hvor du får det billigste mobilabonnement

 

17. juli 2018
Mere om SmartHome

Lyset og varmen tænder automatisk før du kommer hjem

SmartHome Lad dit hjem tage imod dig med lys og varme, uden at du behøver at løfte en finger. Geo-fencing registrerer, når du kommer hjem, så lys og varme automatisk tændes – og som om det ikke var nok, kan du spare mange penge på varmeregningen! 

6 geniale værktøjer der kan hjælpe dig med at spare penge i hverdag...

SmartHome Danskerne er blevet mere opmærksomme på deres forbrug end nogensinde før og hvad er mere oplagt, end at lade din smartphone hjælpe dig? Vi...

10 geniale apps der kan redde din sommerferie

SmartHome Det kan være noget af et rod at skulle holde styr på alt fra pakkelister, valutakurser, flyinformation og vejvisning når ferien står for...

Hvor får du det bedste intelligente hjem - hos Apple, Amazon eller...

SmartHome Smart home er ikke længere science fiction. Flere af de store spillere som Apple, Google og Amazon er allerede kommet langt med hver deres løsning. Se her, hvad de tre bud på moderne intelligente hjem kan.

Det SKAL du vide før du køber elektronik på nettet

SmartHome Køber du elektronik på nettet, kan du risikere, at de produkter du får hjem går i brand eller giver livsfarlige stød. Derfor får du her...

Snart kan du tale dansk med Google

SmartHome Googles stemmestyrede assistent, Google Assistant, kan snart tale og forstå dansk.

Dette apparat fortæller dig om luften i dit hjem gør dig syg

SmartHome Ny vejrstation er specialiseret i at måle dit indeklima og vise resultaterne på mobilen, så du altid kan se, om alt er ok. Producenterne bag "Netatmo" er nu også begyndt at samarbejde med danske Velux. Læs mere her og fortæl os, om måling af indeklimaet er noget for dig.