Forvandl dine gamle smartphones til overvågningskameraer.
Forvandl dine gamle smartphones til overvågningskameraer. Foto: iStock

Fang indbrudstyven! Lav din gamle telefon om til et overvågningskamera

Overvejer du at investere i et overvågningskamera? Spar penge og prøv i stedet disse geniale apps, der forvandler din gamle smartphone til et overvågningskamera. 

Spar penge med disse geniale overvågnings-apps

Har du en eller flere gamle smartphones liggende, du ikke bruger til noget? Gør dit hjem mere sikkert og giv dine gamle telefoner fornyet formål som overvågningskameraer.

Her er de bedste apps til smartphone-overvågning.

Overvåg dit hjem med Alfred

Alfred er en Android app, der forvandler dine gamle smartphones til overvågningskameraer. Alfred er især en fordel for dig, der har flere gamle smartphones liggende, du ikke ved hvad du skal stille op med. Du kan nemlig koble mere end én smartphone til din overvågning ad gangen.

Se hvordan Alfred virker i videoen nedenfor.

 TrackView videoovervågning

TrackView er en af de mere avancerede apps til hjemmeovervågning. TrackView har nemlig GPS tracking, kan optage film fra din overvågning og kan registrere samt give besked om bevægelse, når du ikke er hjemme. Appen fylder en del data, men er helt klart pladsen værd.

Se hvordan TrackView virker i videoen nedenfor.

Hvis du allerede har et overvågningssystem

Har du allerede et overvågningssystem i dit hjem, findes der forskellige apps du kan koble dine kameraer op med, så du kan følge med i, hvad der sker, når du ikke er hjemme.

Her er blandt andet tale om Reolink, i-Security og iVideon, som du kan læse mere om ved at følge linksne. 

9. marts 2018
Mere om Sikkerhed og overvågning

Sluk for din bluetooth og beskyt dig mod hackere - og BlueBorne

Den nye sikkerhedsbrist, BlueBorne, har skabt fornyet opmærksomed om det sårbare bluetooth system. Se her, om du er beskyttet mod dataangreb på din smartphone via din pivåbne bluetooth. 

Dette iPhone-trick kan redde dit liv

Hvis du nogensinde befinder dig i en nødsituation, vil du være ekstra taknemmelig for at kende til dette smarte iPhone trick.

Det sødeste overvågningskamera, der findes

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle.

Genialt: Denne app sikrer at ambulancen kommer hurtigere frem

Når uheldet er ude, er det ikke sikkert, at du ved præcis, hvor du befinder dig. Men med denne app, sikrer du, at ambulancen hurtigt kan finde dig.

10 simple råd til en sikker computer

Det amerikanske IT-universitet MIT har ti nemme råd til, hvordan du kan være mere tryg som computerbruger. Læs dem her, og slip af med...