Denne artikel er sponsoreret
Den elegante Friday Lock er designet af Bjarke Ingels Group. Den placeres oven over din oprindelige lås og fås i et væld af materialer, så du kan finde en løsning, der passer til din dør. Nu er det din mobil-telefon, der åbner din dør.
Den elegante Friday Lock er designet af Bjarke Ingels Group. Den placeres oven over din oprindelige lås og fås i et væld af materialer, så du kan finde en løsning, der passer til din dør. Nu er det din mobil-telefon, der åbner din dør.

Din mobil bliver din nye nøgle til din bolig

Friday Lock installeres på din dørlås derhjemme. Nu kan du åbne døren via din mobil. Du kan give få eller mange adgang, og du får en liste over alle dem, der går ind og ud af din dør.

Friday Lock hedder din nye lås, der gør din bolig ekstra sikker. Den elegante lås monteres ovenpå din dørlås og betjenes nu via din mobiltelefon.

Den nye smart-lock registrerer automatisk din mobil og åbner låsen, når du nærmer dig døren. Samtidig giver Friday Lock dig ekstra sikkerhed via en aktivitetslog, der giver dig en komplet liste over alle, der er gået ind eller ud af dit hjem.

Lad nøglen blive i skuffen

Fra nu af kan du altså lade dine nøgler blive derhjemme, så slipper du også for, at de kan blive væk. Men naturligvis giver Friday Lock din familie, venner og andre mulighed for at åbne din dør via deres egen mobil. Det er blot dig, der bestemmer, hvem der skal have adgang og hvornår.

Du styrer via en app

– Du kan give adgang til, hvem du har lyst til. Du kan sætte specifikke adgangstider, eller tidsrum, og beslutte hvilke låse, der skal give adgang, hvis du har installeret mere end én. Det styrer du alt sammen fra app’en, fortæller Jonas Jacobsen, salgsrepræsentant fra Playground, der står bag Friday Lock i Danmark. Og produktet er naturligvis forsynet med patenteret sikkerhed.

Elegant design

Det er Bjarke Ingels Group, der har designet den flotte nye smart-lock, og selve låsen, der skal monteres oven på din oprindelige lås, fås i et væld af forskellige farver og materialer, som fx porcelæn og aluminium. Du kan således altid finde en Friday Lock, der fuldstændig matcher din stil og dit hjem. Batteriet i din nye lås har en virketid på ca. syv måneder, før det skal lades op igen.

Installèr den selv

Og det er nemt at installere Friday Lock. Ja, du kan faktisk selv gøre det. Der medfølger en patenteret universel baseplate, der helt nøjagtig og med farver fortæller, hvor der skal sættes skruer ifht. din oprindelig dørlås), og Friday Lock passer til de stort set alle låse og døre. Vrideren på Friday Lock har ”over-torque” teknologi, der forhindrer, at du kan ødelægge låsens indre mekanik, hvis du åbner/lukker låsen manuelt.

Bonus til Airbnb-værter

Med den nye smart-lock kan du nemt lukke dine Airbnb-gæster ind, også når du selv er på farten eller ferie. Og du kan også med få click ændre adgangen, så de IKKE længere kan få adgang.

Skift nemt batteri eller tilgå låsens indmad med et let vip i hver side af vrideren evt. med dit kreditkort.

Du kan købe Friday Lock til 2.499 kr. hos Fog Bolig & Designhus.

Du kan også læse mere her.

31. maj 2017
Mere om Sikkerhed og overvågning

Sluk for din bluetooth og beskyt dig mod hackere - og BlueBorne

Den nye sikkerhedsbrist, BlueBorne, har skabt fornyet opmærksomed om det sårbare bluetooth system. Se her, om du er beskyttet mod dataangreb på din smartphone via din pivåbne bluetooth. 

Dette iPhone-trick kan redde dit liv

Hvis du nogensinde befinder dig i en nødsituation, vil du være ekstra taknemmelig for at kende til dette smarte iPhone trick.

Fang indbrudstyven! Lav din gamle telefon om til et overvågningskam...

Overvejer du at investere i et overvågningskamera? Spar penge og prøv i stedet disse geniale apps, der forvandler din gamle smartphone til...

Det sødeste overvågningskamera, der findes

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle.

Genialt: Denne app sikrer at ambulancen kommer hurtigere frem

Når uheldet er ude, er det ikke sikkert, at du ved præcis, hvor du befinder dig. Men med denne app, sikrer du, at ambulancen hurtigt kan...

10 simple råd til en sikker computer

Det amerikanske IT-universitet MIT har ti nemme råd til, hvordan du kan være mere tryg som computerbruger. Læs dem her, og slip af med...