Snyd indbrudstyvene med dette nuttede overvågningskamera.
Snyd indbrudstyvene med dette nuttede overvågningskamera.

Det sødeste overvågningskamera, der findes

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle.

Af: Nana Kristensen, 22. december 2017

Ulo – det sødeste overvågningskamera

Ulo er et interaktivt overvågningskamera, som ligner en lille ugle. Det er uden tvivl designet, der gør dette overvågningskamera helt specielt. Faktisk gør designet det mere til en kæledyrsugle udstyret med øjne, næb og særlige funktioner.

Ulos øjne ser alt

Uglens store øjne er faktisk to LCD-skærme, som bruges til at vise udtryk, der afspejler forskellige situationer. Dette ses for eksempel ved:

  • Uglen kniber med øjnene, når nogen ser live video optagelser.
  • Uglen virker døsig, når batteriet er under 10 procent.
  • Uglen blinker, når du tager et billede.
  • Uglen følger dine bevægelser i huset med øjnene.

Desuden kan du selv designe uglens pupil- og irisstørrelse, irisfarve og øjenrefleksion.

Sådan fungerer Ulo som overvågningskamera

Ulo er ikke bare nuttet, det er også et effektiv overvågningskamera. Kameraet er gemt bag Ulo’s næb, ligesom bevægelsessensoren også findes her lige over mikrofonen.

Det smarte ved Ulo er, at du med en app kan få adgang til live video af huset. På den måde kan du holde øje med dine kæledyr eller uvelkomne gæster, selv om du ikke er hjemme. Du kan tilmed tage et billede, hvis der er noget, der virker suspekt.

Har du ikke en smartphone kan du også bruge et smartwatch eller en computer. Med én af disse kan du altså styre Ulo – hvad enten du er hjemme eller ej.

Endnu en særlig ting ved Ulo er, at den kan genkende dit ansigt og derfor ikke vil overvåge dig. Den vil altså ikke overvåge, så længe det er dig, der er hjemme. Den vil derimod blive opmærksom, hvis der er ugenkendelige mennesker i hjemmet.

Du kan købe en Ulo her

22. december 2017 Nana Kristensen
Mere om Sikkerhed og overvågning

Sluk for din bluetooth og beskyt dig mod hackere - og BlueBorne

Den nye sikkerhedsbrist, BlueBorne, har skabt fornyet opmærksomed om det sårbare bluetooth system. Se her, om du er beskyttet mod dataangreb på din smartphone via din pivåbne bluetooth. 

Dette iPhone-trick kan redde dit liv

Hvis du nogensinde befinder dig i en nødsituation, vil du være ekstra taknemmelig for at kende til dette smarte iPhone trick.

Fang indbrudstyven! Lav din gamle telefon om til et overvågningskam...

Overvejer du at investere i et overvågningskamera? Spar penge og prøv i stedet disse geniale apps, der forvandler din gamle smartphone til...

Smart ringeklokke: Se, hvem der ringer på

Nu kan du se og tale med gæster, der ringer på din dør - også når du ikke er hjemme. Bliv klogere på smarte dørklokker her.

Genialt: Denne app sikrer at ambulancen kommer hurtigere frem

Når uheldet er ude, er det ikke sikkert, at du ved præcis, hvor du befinder dig. Men med denne app, sikrer du, at ambulancen hurtigt kan...

10 simple råd til en sikker computer

Det amerikanske IT-universitet MIT har ti nemme råd til, hvordan du kan være mere tryg som computerbruger. Læs dem her, og slip af med...