Foto: LG

Skabet der renser dit tøj

Med LG Styler er det slut med at rende på renseriet i tide og utide. For skabet, som kan indgå som en del af et eksisterende skabssystem, har alle funktionerne af et almindeligt renseri.

LG Styler

Med det nye skab fra LG bliver renseriet overflødigt. Du hænger blot det tøj du ønsker renset ind i skabet - trykker på en enkelt knap - og så er processen i gang. LG Styleren renser med damp og undgår derved de skadelige kemikalier, som hverken er gode for os eller vores tøj. Ved at downloade en app får du yderligere mulighed for at styre din LG Styler med blot et par klik på telefonen. 

En del af indretningen

Det rensende skab kan indgå i et allerede eksisterende skabssystem og er holdt minimalistisk og stilrent i designet. Men LG Styleren er det muligt selv at rense de mere sarte genstande som eksempelvis frakker, sweatere eller tøj i uld og silke.

Du kan se nærmere omkring skabet hos LG og prisen på skabet starter fra omtrent 15.000 kr. 

30. maj 2017
Mere om Rengøring og husholdning

Med denne hjemmerobot er det slut med at vaske vinduer

Som noget helt nyt kan du nu få en hjemmerobot, der vasker dine vinduer, så du slipper for det. Læs med her, og find ud af hvordan den virker. 

Få hjælp til tøjvasken med disse 5 apps

Bliver du til tider i tvivl om, hvad vaskesymbolerne betyder eller hvordan du får pletterne af bedst? Eller måske vil du bare hellere have...

Fremtidens skraldespande - hvad bliver der af dem?

Vi forlanger intelligente skraldespande NU! Topmålet af nyskabelse inden for skraldespande har hidtil har været pedalspanden. Heldigvis...

Her er maskinen, der selv folder vasketøjet

Ja, du læste rigtigt! I fremtiden vil det være slut med at bruge time efter time på at lægge dit tøj sammen. Den revolutionerende Laundroid er nemlig en maskine, der lægger dit tøj sammen helt af sig selv.

Smart! Nu kan du klare støvsugningen, selvom du ikke er hjemme

Ikke nok med, at du ikke selv behøver at støvsuge dit hus, nu behøver du ikke engang at være hjemme til sceancen. Den nye serie af de populæ...

Din nye vaskemaskine ved hvor snavset dit tøj er

Vaskemaskiner i nyt lækkert design passer også på vores miljø.