5 apps som vil gøre tøjvasken nemmere og hurtigere.
5 apps som vil gøre tøjvasken nemmere og hurtigere. Foto: iStock

Få hjælp til tøjvasken med disse 5 apps

Bliver du til tider i tvivl om, hvad vaskesymbolerne betyder eller hvordan du får pletterne af bedst? Eller måske vil du bare hellere have andre til at klare vasketøjet for dig? Disse 5 apps kan hjælpe dig med det hele.

5 apps som hjælper dig med tøjvasken

Tøjvask er for mange en sur hverdagspligt, men med disse apps kan det måske blive lidt nemmere og hurtigere overstået. Disse 5 apps hjælper med forskellige vaske-behov.

1. Vaskeguide

Denne app, Washguide – Save Laundry Tags & Learn Wash Symbols, har 3 forskellige funktioner: Du kan gemme dit tøjs vaskeanvisninger, se vaskesymboler og få gode råd om vask.

Det smarte ved denne app er, at du kan indtaste dit favorit tøjs vaskeanvisninger således, at du aldrig ødelægger det i en forkert vask. Du slipper samtidig for at tjekke hvert vaskesymbol, men derimod blot tjekke dit tøjs gemte vaskeanvisning og på den måde nemt blive mindet om, hvordan du skal vaske din favorit kjole eller skjorte.   

2. Få andre til at klare tøjvasken for dig

Hvis du virkelig hader tøjvask, så kan du få Washa til at klare den for dig uden, du skal røre en finger. De kommer og henter dit vasketøj, vasker det for dig og bringer derefter det nyvaskede tøj tilbage til dig. 

Du kan registrere dig og bestille vask via Washa app.

3. Komplet vaskeguide

Miele og AEG har blandt andre en komplet vaskeapp. Med disse apps kan du blandt andet registrere dine Miele eller AEG maskiner, så du kan snakke sammen med dem via din smartphone. På den måde kan du få information om, hvilket program du eksempelvis skal bruge i den givne situation.

Du kan også få viden om vaskesymboler, vaske- og tørreguides til forskellige typer tøj, hvordan du fjerner forskellige typer pletter, hvordan du vasker smartere, de typiske vaske-problemer og meget mere. 

Du kan læse mere om Miele appen her og AEG appen her.  

4. Guide til vaskesymboler

Hvis du som de fleste ikke lige har styr på alle vaskesymbolerne, kan Laundry Day - Care Symbol Reader appen hjælpe dig. Du tager bare et billede af symbolerne og derefter vil appen hjælpe dig med, hvad symbolerne betyder.

5. Tag tid på vasketøjet

Har du det med at glemme, at du har sat en vask over, så du ofte ender med at vaske den om igen? Eller måske vasker du i en fælles vaskekælder eller på vaskeri, hvor du skal holde øje med tiden for ikke at optage andres vasketider.

Med Go Laundry! Washer or Dryer Timer appen bliver du mindet om, når vaskemaskinen eller tørretumbler en er fædig.  

25. oktober 2017
Mere om Rengøring og husholdning

Med denne hjemmerobot er det slut med at vaske vinduer

Som noget helt nyt kan du nu få en hjemmerobot, der vasker dine vinduer, så du slipper for det. Læs med her, og find ud af hvordan den virker. 

Fremtidens skraldespande - hvad bliver der af dem?

Vi forlanger intelligente skraldespande NU! Topmålet af nyskabelse inden for skraldespande har hidtil har været pedalspanden. Heldigvis...

Her er maskinen, der selv folder vasketøjet

Ja, du læste rigtigt! I fremtiden vil det være slut med at bruge time efter time på at lægge dit tøj sammen. Den revolutionerende Laundroid...

Smart! Nu kan du klare støvsugningen, selvom du ikke er hjemme

Ikke nok med, at du ikke selv behøver at støvsuge dit hus, nu behøver du ikke engang at være hjemme til sceancen. Den nye serie af de populære Roomba robotstøvsugere klarer arbejdet for dig, mens du er på farten. 

Din nye vaskemaskine ved hvor snavset dit tøj er

Vaskemaskiner i nyt lækkert design passer også på vores miljø.