Denne artikel er sponsoreret

3 overraskende vasketips

Se de løsninger, der både kan hjælpe dig med at spare penge og forvandle træls vasketid til mere fritid.

Vasketøj og sure sokker. Findes der noget mere kedeligt og hverdagsagtigt end lige netop dét? Heldigvis kan du slippe for en stor del af bøvlet med disse enkle tricks – og få mere tid til dig selv og familien. 

1. Gør vaskerummet til et opholdsrum

Når der skal sorteres tøj, foldes og stryges, kan du gribe muligheden for at lytte til en god pod-cast, praktisere mindfulness eller bare nyde velværen i at have lidt alene-tid. Og ved at indrette vaskerummet som om det var en stue, med vægmaling, hyggelig belysning, flotte tæpper, lækre håndsæber og smukke opbevarings- og pyntegenstande, får du endnu mere lyst til det.

2. Spring over, hvor gærdet er lavest

Nogle vaskemaskiner kan klare mere for dig, end du tror. Med et pletfjerningsprogram, skal du ikke selv spilde tiden på at få kaffepletten af skjorten. Og hvis vaskemaskinen også har et strygefrit program, kan du med fordel vælge det, så du heller ikke skal stryge den bagefter. Alternativt kan du komme skjorten i tørretumbleren sammen med en isterning – dampen vil få krøllerne til at glatte sig ud.

Tip! Denne Bosch i-DOS-vaskemaskine fjerner automatisk de 16 mest almindelige typer af pletter på vasketøjet. 

3. Investér i automatisk kvalitet

Gør det nemt for dig selv med en Bosch i-DOS-vaskemaskine. En vaskemaskine med i-DOS-funktion giver automatisk og præcis dosering af vand og vaskemiddel i forhold til mængden af snavset tøj, hvilket ikke blot sparer dig tid, men også op til 30%  vaskemiddel og 7.000 liter vand årligt. Samtidig vasker den mere effektivt, er stille i drift og energivenlig. 

 


Det kan godt betale sig at investere i en god vaskemaskine som denne i-DOS-model fra Bosch. Både i det daglige i forhold til mindre stress, men også på lidt længere sigt i forhold til økonomien. Læs mere om vaskemaskiner fra Bosch på bosch-home.dk

2. november 2017
Mere om Rengøring og husholdning

Med denne hjemmerobot er det slut med at vaske vinduer

Som noget helt nyt kan du nu få en hjemmerobot, der vasker dine vinduer, så du slipper for det. Læs med her, og find ud af hvordan den virker. 

Få hjælp til tøjvasken med disse 5 apps

Bliver du til tider i tvivl om, hvad vaskesymbolerne betyder eller hvordan du får pletterne af bedst? Eller måske vil du bare hellere have...

Fremtidens skraldespande - hvad bliver der af dem?

Vi forlanger intelligente skraldespande NU! Topmålet af nyskabelse inden for skraldespande har hidtil har været pedalspanden. Heldigvis...

Her er maskinen, der selv folder vasketøjet

Ja, du læste rigtigt! I fremtiden vil det være slut med at bruge time efter time på at lægge dit tøj sammen. Den revolutionerende Laundroid er nemlig en maskine, der lægger dit tøj sammen helt af sig selv.

Smart! Nu kan du klare støvsugningen, selvom du ikke er hjemme

Ikke nok med, at du ikke selv behøver at støvsuge dit hus, nu behøver du ikke engang at være hjemme til sceancen. Den nye serie af de populæ...