Browserudvidelsen Teleparty (tidligere Netflix Party) gør det muligt at se Netflix sammen med vennerne, selvom i ikke kan være i samme lokale.
Browserudvidelsen Teleparty (tidligere Netflix Party) gør det muligt at se Netflix sammen med vennerne, selvom i ikke kan være i samme lokale. Foto: Getty Images, m.fl.

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Af: Ditte Marie Bro Pedersen, 30. november 2020

Tjenesten Netflix Party har skiftet navn til Teleparty, og du kan nu se film og serier fra både Netflix, Disney+, HBO og Hulu med dine venner ved hjælp af Teleparty.

Hvis du savner at se en film sammen med en god ven, har vi løsningen til dig. For selvom vi skal holde afstand, kan vi godt se film sammen - hver for sig.

Med den nye browserudvidelse Teleparty (tidligere Netflix Party) til Google Chrome kan du nemlig oprette en gruppe med dine venner og starte en film eller serie samtidig. Så kan I se det samme indhold på samme tid.

Alle i gruppen kan sætte filmen på pause, spole tilbage eller spole frem, hvis det er nødvendigt.

Der er ovenikøbet mulighed for at chatte ved siden af filmen undervejs, så I kan diskutere filmen.

Det er "næsten" som om, at I sidder sammen i sofaen.


Når du ser film eller serie med Teleparty, kan du samtidig chatte med vennerne i boksen til højre. Foto: PR.

Kom i gang med Teleparty

For at få Teleparty til at virke, kræver det, at alle i gruppen har en aktiv konto hos den streamingtjeneste, I skal se film fra. Teleparty virker med Netflix, HBO, Disney+ og Hulu.

Alle deltagere skal desuden bruge en Google Chrome-browser.

Nu skal alle hente browserudviselsen Teleparty og installere den i Chrome:

 1. Find Teleparty i Chromes Web Store via dette link (den hedder "Netflix Party is now Teleparty").

 2. Klik på knappen Tilføj til Chrome.

 3. Der kommer nu en popup på din skærm, her skal du vælge Tilføj udvidelse

 4. Nu vil du se et gråt NP-ikon i din browsers menulinje øverst til højre.

Sådan ser du film med vennerne

Når alle har browser-udvidelsen installeret, kan du se film og serier med venner og familie. 

Sådan kommer du i gang:

 1. Åben en ny fane i din Chrome-browser og log ind på Netflix, HBO, Disney + eller Hulu.

 2. Find den film eller serie, du gerne vil se og klik på den.

 3. Nu vil du se, at det grå TP-ikon i menulinjen i din browser skifter farve til rød.

 4. Klik på ikonet og vælg Start party. Nu bliver du vært for din Teleparty-fest, og du kan bestemme, hvilke muligheder de øvrige deltagere skal have.

 5. Kopier URL'en fra popup-boksen og send den til alle, som du gerne vil invitere ind i gruppen.

 6. Efterhånden som dine venner logger ind, vil de dukke op i chatten til højre.

 7. Nu kan I grine, græde og hygge med familie og venner - på afstand!


Nå du har oprettet din "fest," får du denne boks frem. Du skal nu dele linket med dem, du gerne vil se film sammen med. Foto: PR.

Du kan læse mere om Teleparty (tidligere Netflix Party) og få yderligere hjælp til at komme i gang på deres egen hjemmeside her.

Er du i tvivl om, hvor din film eller serie findes på nettet, så finder du den let med den geniale app Playpilot. Læs mere om Playpilot her.

Denne artikel blev oprindeligt bragt i Komputer for alle.

30. november 2020 Ditte Marie Bro Pedersen
Mere om Gadgets

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil...

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se...

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode....

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både din hus og kat, mens du er ude, og vise omsorg for din familie og dine allerkæreste. 

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed...

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel er en håndledsrevolution på vej. For salget er begyndt at stige dramatisk. Og hvorfor nu egentlig lige det?

Er du kræsen, når det kommer til lyd? Så er disse nye højtalere...

Stilrent og tidløst design sammenlagt med den nyeste teknologi inden for lyd af høj kvalitet - Det er en drøm for mange musik- og lydentusia...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...