Denne artikel er sponsoreret

Tap på din mobil og få kogende vand fra din iKettle

Gadgets

Kogekedlen Smarter iKettle 3rd Generation styres via Smarter App'en. Du kan tænde for iKettle på vej hjem i bilen, så te eller kaffe er en smal sag at mikse efter en lang arbejdsdag. iKettle har et skarpt design, der gør den til en fryd for øjet i dit køkken.

Med Smarter iKettle 3rd Generation kan du have kogende vand klar til din kaffe om morgenen, når du vågner, eller når du kommer træt hjem. Det hele styres fra din mobil eller tablet.
Med Smarter iKettle 3rd Generation kan du have kogende vand klar til din kaffe om morgenen, når du vågner, eller når du kommer træt hjem. Det hele styres fra din mobil eller tablet.

Med Smarter iKettle 3rd Generation er det slut med at stå og hænge i køkkenet for at vente på at kedlen koger vandet. iKettle er tilsluttet dit Wi-Fi netværk, og Smarters App giver dig simpelt og hurtigt fuld kontrol med et par tap på skærmen af din smart-enhed.

Trådløs kogning hvor end du er

Fyld vand på din iKettle, så er du klar til at koge det, hvor end du er:  Hæng ud i sofaen, i sengen eller i haven og lad den smarte elkedel arbejde i køkkenet imens.

– Uanset om du er super effektiv eller ultra doven, vil iKettle spare dig over to dage om året. Så kan du i stedet spekulere over, hvad du vil gøre med al din ny købte fritid, fortæller Jonas Jacobsen fra Playground ApS, der står for distribution af Smarter iKettle 3rd Generation i Danmark og resten af Norden.

Designet fra bunden

Ved hjælp af slanke skarpe linjer holder iKettle et meget klassisk design. Den nye iKettle i 3. Generation er designet fra bunden og op udelukkende ved brug af de allerbedste materialer. Fra højkvalitets rustfrit stål til det ekstra stærke håndtag og låg er iKettle designet med kvalitet for øje.

En helt ny Smarter App

iKettle er tilsluttet dit Wi-Fi netværk og med Smarters App, kan du nemt og bekvemt styre alle dine Smarter produkter fra en enkelt enhed. ”Central-dial” funktionen giver dig mulighed for at tilpasse din bryg inden for få sekunder, og giver dig simpelt og hurtigt fuld kontrol med et par tap på skærmen af din smart-enhed.

Kontrollér og overvåg vandtemperaturen eller tjek vandstanden i iKettle. Den nye Smarter App kan det hele.

Så meget får du:

  • Elkedel med Wi-Fi forbindelse
  • Skarpt design i stærke materialer
  • Planlæg eller kog vand fra nær og fjern
  • Styr temperatur og tjek vandstand via Smarter App
  • Smarter App kontrollerer alle Smarters produkter (iKettle, Coffee og FridgeCam) 

Smarter iKettle 3rd Generation med el-tilslutning og instruktionsmanual koster 1.099,- kr. og kan købes hos Elgiganten.

Du kan også læse mere på Smarters hjemmeside her.

12. september 2017
Mere om Gadgets

3 geniale gør-det-selv app’s

Gadgets Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

Gadgets En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se...

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Gadgets Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Gadgets Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad der er af muligheder, og hvad reglerne er for dørtelefoner med videoovervågning. De er nemlig stramme - meget stramme.

Sådan sletter du en sms – EFTER du har sendt den

Gadgets Tak til techguderne! Hvem har ikke fortrudt at sende en uheldig sms? Nu kan du trække beskeden tilbage igen.

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Gadgets Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode....

Få din egen robutler

Gadgets En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både din hus og kat, mens du er ude, og vise omsorg for din familie og dine allerkæreste. 

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Gadgets Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Gadgets Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed...

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

Gadgets De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel er en håndledsrevolution på vej. For salget er begyndt at stige dramatisk. Og hvorfor nu egentlig lige det?

4 gode app’s til efteråret

Gadgets Efteråret byder på både hygge, risiko for dårligt vejr og svampejagt. Her er de bedste app's til netop det!

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Gadgets Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...

Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Gadgets Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil brødrene Priesum gerne ændre på. Derfor har de udgivet app'en Fleap, der skal lede vej til landets loppemarkeder og genbrugsforretninger. 

Sådan sparer man IKKE strøm på sin iPhone

Gadgets Her gik man og troede, at man bare skulle swipe apps væk på sin iPhone, når man ikke brugte dem. Men det er ikke sådan, man sparer batteri...

Hvad er et SmartHome?

Gadgets Teknologien når nye højder, når du bruger den til at indrette og installere dit SmartHome. Men hvad er det egentlig, og hvad kan du rent...