Du skal vælge hovedtelefoner ud fra, hvilke behov du har.
Du skal vælge hovedtelefoner ud fra, hvilke behov du har. Foto: iStockphoto

Sådan vælger du de rigtige høretelefoner

Det kan være en stor udfordring at vælge de helt rigtige høretelefoner eller det helt rigtige headset. Det kommer nemlig alt sammen an på, hvilken funktion du er ude efter, hvad budgettet er, og hvilket design du foretrækker. 

Af: Mariah Leitisstein, 23. juni 2017

Et Bluetooth-headset er til dig, der har travlt 

Et Bluetooth-headset er en uundværlig gadget, hvis man kører bil, cykler eller på anden vis er på farten og samtidig skal tale i telefon. Og der findes mange gode muligheder og bud på forskellige slags Bluetooth-headset. Faktisk er markedet fyldt med gode produkter, så det kan være svært at vælge det hele rigtige.

Elektronikgiganten Plantronics har for nyligt smidt et nyt stilrent Bluetooth-headset på gaden, som er det rigtige til dig, der skal bruge et gennemført professionelt headset, der holder batteri i mange timer, har god lyd og samtidig ser stilrent ud. 

Voyager 3200-serien kan sluttes til både computeren, tablet og smartphone og har blandt andet op til 30 meters trådløs rækkevidde til den forbundne Bluetooth-enhed. 

On-ear hovedtelefoner er til dig, der vil have flot design

Hvis du går mere op i at høre musik i forhold til at tale i telefon, så er det et såkaldt over-ear headset, du skal gå efter. Høretelefoner i dette design ser som regel enormt stilede ud, og der er derfor gode chancer for at finde et produkt, der både ser brand godt ud og har overvældende god lyd.

Et godt bud på et par gode høretelefoner er Libratone, der har lavet serien Q Adapt. Serien var blandt de første på markedet, der kunne tilbyde høretelefoner med støjreduktion, du selv kan indstille. Serien fås desuden i to forskellige modeller: Almindelige In-Ear høretelefoner og trådløse On-Ear høretelefoner, som er gode til dig, der gerne vil være fri for at have en ledning i vejen.

Over-Ear hovedtelefoner er til dig, der prioriterer god lyd og komfort

Den absolut bedste lyd får du ved at vælge høretelefoner, der sidder rundt om øret. De er som udgangspunkt en anelse større end On-Ear høretelefonerne. De sidder godt, og de er derfor gode, hvis du vil være sikker på, at høretelefonerne er behagelige at have på.

On-Ear høretelefoner kan være en smule klodsede at have med, da de ikke lige kan puttes i tasken. De er derfor bedst til dig, der udelukkede sætter god lyd og komfort før alt andet. 

Bang & Olufsen har blandt andet produceret den imponerende serie B&O Play med høretelefoner i forskellige størrelser, hvor den absolut kraftigste model er H9-modellen. Den er trådløs via Bluetooth og byder på op til fjorten timers musikafspilning. B&O’s høretelefoner er særligt gode til dig, der hører meget klassisk musik.

23. juni 2017 Mariah Leitisstein
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...