Foto: Hall Audio

Giv dine analoge højtalere et trådløst liv med denne lille, smukke boks

Er du én af dem, der ligger inde med et alt-i-en stereoanlæg med CD afspiller og hele molevitten, som falder i et med indretningen og nu er et stereomøbel? Så følg med her.

Af: Vu Nguyen, 30. maj 2017

Hall Audio 2x8W

Kort fortalt. Musik er digitaliseret som alt andet for tiden. Om du lever under en sten eller stadig er i gang med at vride armen rundt på digitaliseringens opblomstring, så læg dig fladt ned og bliv kørt over med det samme. Musik høres digitalt.

Lad dig ikke narre af den lille størrelse og billige prisklasse på Hall Audio 2x8W. Hall Audio har en del kvaliteter at byde ind med, men ikke alt er perfekt, både hvad angår begrænsningen på udgangseffekten og kvaliteten i materialerne. Prisen og designet retfærdiggør dog, hvorfor du skal investere i denne lille forstærker frem for de store og dyre på markedet.

Brugervenligheden er skruet helt i top, så du kan trygt gemme dine teknologiske bekymringer væk, og det samme gør sig gældende med din musikoplevelse. Du får et dansk produceret produkt, du kan pryde hjemmet med. Med denne mini-forstærker fra Hall Audio kan du gøre din højtaler ”trådløs”, fordi der eksisterer en bluetooth-modtager. Derfor kan du nu afspille al din musik direkte fra din mobil, tablet eller computer og nyde det hele på afstand. En fantastisk løsning.

Hall Audio er en mini-forstærker i et overraskende pænt design. Den ser faktisk vældigt godt ud. Nu kan du endelig forene din flotte højtaler og musiklister til en overkommelig pris. Bliv overrasket over, hvordan lyd og design kan gå op i en højere enhed. En god kombination, når man tager prisen i betragtning.

Nu har du (endnu) en god undskyldning for at høre højt musik.

Historien bag den lille boks

Hall Audio får sin søsætning i 2015, da Ulrik Tuemand beslutter sig for at komponere sin egen højtaler. Virksomheden er grundlagt af parret, Ulrik Tuemand og Marie-Louise Larsen, der både bestiller komponentdelene, samler og pakker de trådløse forstærkere. De har indrettet kælderen i deres fælleshjem til at være et multifunktionelt rum, der både fungerer som kontor og produktionslokale. Resultatet på denne beslutning viser sig i form af produktet, Hall Audio 2x8W.

Et diskret udseende, der vil noget

Den ligner ved første øjekast en lille æske, der nemt kunne blive forvekslet med bunden af dit barns madpakke vendt på hovedet. Størrelsesmæssigt minder den om en takeaway madæske, bare med en flap på siden. Så lille er den.

Men denne lille forstærker gør, at du nemt kan placere den sammen med dit højtalersæt. Den har et helt diskret design og kender sin plads. Den ved at den skal spille anden violin, mens din højtaler fører an – rent lydmæssigt og designmæssigt.

Invitér denne lille elektronikboks med ind i din højtalerfamilie. Den vil forskønne dit hjem på en meget behersket måde. Det diskrete design tillader den at passe ind i næsten alle rammer, uanset hvad du udsætter den for. Der findes mange forstærkere på markedet, men slet ikke i denne prisklasse og i det her design.

Den mikroskopiske forstærker leverer en ganske fin lyd, hvis vi indsætter størrelse, materialevalg og pris i ligningen. Og et overraskende pænt design.

Hall Audio 2x8W kan købes gennem deres egen webshop. Mål (B x H x D): 112,52 x 84,62 x 41,25 mm. Vejer 300 g og kan fås i en lys eller mørk træudgave. Den vejledende pris er 749 kr.

30. maj 2017 Vu Nguyen
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...