Brugervenlig jagt på loppemarkeder via Fleap
Brugervenlig jagt på loppemarkeder via Fleap Foto: iStock og Fleap

Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil brødrene Priesum gerne ændre på. Derfor har de udgivet app'en Fleap, der skal lede vej til landets loppemarkeder og genbrugsforretninger. 

Af: Mikkel Hede, 10. august 2017

Savnede overblik over loppemarkeder

Den nye loppemarkeds-app, Fleap, er ifølge de to brødre Jonas og Niklas Priesum, der er mændene bag app'en, opstået ud af en undren. På deres ture rundt i Storkøbenhavn på jagt efter loppefund havde det nemlig slået dem, hvor svært det var at opstøve og lokalisere loppemarkeder.  

“Vi undrede os meget over, at loppemarkederne var spredt ud over alle afkroge af internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var umuligt at danne sig et overblik over, hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker, der fandtes i Danmark,” udtaler Jonas Priesum i en pressemeddelelse.

Genbrug boomer

Dette studsede brødrene Priesum over, da genbrug i disse år rammer noget i tiden: Det er både trendy, samtidig med at det er godt for miljøet.  

“Der er mange grunde til, at genbrug er blevet så populært. For nogen betyder det, at de skåner miljøet, samtidig med at de gør et godt fund. For andre er det simpelthen blevet en god virksomhed at finde eftertragtede brugte ting for så at sælge dem videre,” fortsætter Jonas Priesum.

Loppemarkeds-app'en Fleap

Svaret på brødrenes Priesums undren er deres nyudviklede app: "Fleap". Målet for Fleap er at blive go-to stedet for loppemarkeder og genbrugsforretninger i hele landet. 

Sådan bruger du Fleap

Lppemarkeds-app'en Fleap med sin interface.  
Interface på loppemarkeds-app'en Fleap.  

Alle kan slå deres loppemarked eller informationer om deres genbrugsbutik op på Fleap. Ved hjælp af lokalitetsfunktionen kan brugere derpå altid tjekke enten derhjemme eller på farten, om der er nogle loppemarkeder i nærheden, der frister. 

Tilmeldning sker via brugernes Facebook-konto (uden at opslaget dog automatisk bliver delt på Facebook).

Ønsker et loppemarked eller en genbrugsbutik at gøre brug af dde udvidede premium-funktioner på Fleap, kan man tilkøbe et medlemsskab. Prisen for dette er 199 kroner. 

Fleap kan downloades til både iPhone og Android-baserede telefoner.  

10. august 2017 Mikkel Hede
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...