Brugervenlig jagt på loppemarkeder via Fleap
Brugervenlig jagt på loppemarkeder via Fleap Foto: iStock og Fleap

Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil brødrene Priesum gerne ændre på. Derfor har de udgivet app'en Fleap, der skal lede vej til landets loppemarkeder og genbrugsforretninger. 

Savnede overblik over loppemarkeder

Den nye loppemarkeds-app, Fleap, er ifølge de to brødre Jonas og Niklas Priesum, der er mændene bag app'en, opstået ud af en undren. På deres ture rundt i Storkøbenhavn på jagt efter loppefund havde det nemlig slået dem, hvor svært det var at opstøve og lokalisere loppemarkeder.  

“Vi undrede os meget over, at loppemarkederne var spredt ud over alle afkroge af internettet, plakater på gadehjørner og sociale medier. Det var umuligt at danne sig et overblik over, hvilke loppemarkeder og genbrugsbutikker, der fandtes i Danmark,” udtaler Jonas Priesum i en pressemeddelelse.

Genbrug boomer

Dette studsede brødrene Priesum over, da genbrug i disse år rammer noget i tiden: Det er både trendy, samtidig med at det er godt for miljøet.  

“Der er mange grunde til, at genbrug er blevet så populært. For nogen betyder det, at de skåner miljøet, samtidig med at de gør et godt fund. For andre er det simpelthen blevet en god virksomhed at finde eftertragtede brugte ting for så at sælge dem videre,” fortsætter Jonas Priesum.

Loppemarkeds-app'en Fleap

Svaret på brødrenes Priesums undren er deres nyudviklede app: "Fleap". Målet for Fleap er at blive go-to stedet for loppemarkeder og genbrugsforretninger i hele landet. 

Sådan bruger du Fleap

Lppemarkeds-app'en Fleap med sin interface.  
Interface på loppemarkeds-app'en Fleap.  

Alle kan slå deres loppemarked eller informationer om deres genbrugsbutik op på Fleap. Ved hjælp af lokalitetsfunktionen kan brugere derpå altid tjekke enten derhjemme eller på farten, om der er nogle loppemarkeder i nærheden, der frister. 

Tilmeldning sker via brugernes Facebook-konto (uden at opslaget dog automatisk bliver delt på Facebook).

Ønsker et loppemarked eller en genbrugsbutik at gøre brug af dde udvidede premium-funktioner på Fleap, kan man tilkøbe et medlemsskab. Prisen for dette er 199 kroner. 

Fleap kan downloades til både iPhone og Android-baserede telefoner.  

10. august 2017
Mere om Gadgets

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se...

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad der er af muligheder, og hvad reglerne er for dørtelefoner med videoovervågning. De er nemlig stramme - meget stramme.

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode....

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider på telefonen. Men det bør du stoppe med straks!

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed...

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

4 gode app’s til efteråret

Efteråret byder på både hygge, risiko for dårligt vejr og svampejagt. Her er de bedste app's til netop det!

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...

Sådan sparer man IKKE strøm på sin iPhone

Her gik man og troede, at man bare skulle swipe apps væk på sin iPhone, når man ikke brugte dem. Men det er ikke sådan, man sparer batteri...

Hvad er et SmartHome?

Teknologien når nye højder, når du bruger den til at indrette og installere dit SmartHome. Men hvad er det egentlig, og hvad kan du rent faktisk bruge det til? 

Derfor skal du ikke lade din telefon op hver aften

De fleste af os vil gerne sætte telefonen til opladning, når vi går i seng. Men er det overhovedet en god idé?

Dit nye tv kan meget mere, end du umiddelbart tror

Et fjernsyn er ikke længere bare et fjernsyn. Hvis dit hjem skal være et gennemført smarthome, skal du have et tv, der leger med farvekombin...