Få digitale kunstværker på væggen derhjemme

Digitale billedrammer ikke kun forbeholdt familiebilleder og pletskud fra ferien, nu kan du også få nogle af verdens smukkeste kunstværker på væggen.

For få år siden boomede de digitale billedrammer, der gjorde det muligt at have et slideshow af familiefotos stående på kaminhylden eller i vindueskarmen.

Nu har Netgear-ejede Meural produceret en ramme, der fungerer på samme måde, men som i stedet for familiehygge skal bringe kunst af en kaliber, de færreste har råd til at have hængede, op på væggen i full HD-opløsning.

Med Meural Canvas II - og et dertilhørende abonnement - kan du udsmykke din væg med alt fra udvalgte skagensmalere til fotokunst af kendte musikere og meget meget andet - eller du kan uploade dine egen billeder til rammen.

Kunstudvalget er bredt, og der er noget for enhver smag blandt de udvalgte kunstværker, og Meural Canvas II leverer varen, når først rammen er sat op.

Farverne på skærmen er klare, og lyset fra den er behageligt, og så giver den rig mulighed for diskutioner om kunstsmag derhjemme, når én af husets beboere har valgt et værk, der ikke falder i de resterendes smag.

Smartphone-betjening og indbygget wifi

Selve opsætningen af Meural II forløber smertefrit, så længe du har en smartphone og vægplads til rådighed. - bare husk, at rammen skal hænge i nærheden af en stikkontakt.

Rammen har indbygget WiFi og 2GB hukommelse, så det går let at overføre nye billeder til skærmen, og der går få øjeblikke fra du vælger et billede på telefonen, til du har det i fuld størrelse på væggen.

Meural Canvas II går ikke ligefrem i et med væggen, men har med sin flotte træramme en solid tykkelse.

Til gengæld kan du med Meural skrue op og ned for lysstyrken efter behov, og du kan skifte motivet, så ofte du lyster. Du kan også vælge, at skærmen skal skifte imellem forskellige billeder indenfor et tema eller en bestemt kunstner i et slideshow.

Bliver du træt af det viste kunstværk, kan du let skifte det med få tryk på din telefon eller ved at vifte med hånden foran skærmen.

Sidstnævnte funktion krævede dog en smule øvelse, før den fungerede, mens styringen via Meural-appen var let og intuitiv at gå til.

Du kan også skifte billederne via din PC eller med stemmestyring, hvis du har Amazons digitale assisten Alexa.

Fås i to størrelser

Meural Canvas II kommer i to størrelser, 21,5 og 27 tommer og koster mellem 5.000 og 7.000 kroner. For at få det fulde udbytte af skærmen skal du dog tillige købe et abonnement til Meurals kunstdatabase til en årlig pris på 475 kroner.

Der er også mulighed for at købe kunstværker enkeltvis, ligesom alle værker i databasen er omfattet af abonnementet.

6. februar 2020
Mere om Gadgets

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Hvad er en Chromecast? Og hvad skal du bruge den til?

Med Google Chromecast kan du nemt forvandle dit almindelige tv til et smart-tv. Læs alt om, hvordan det fungerer her.

Er du kræsen, når det kommer til lyd? Så er disse nye højtalere...

Stilrent og tidløst design sammenlagt med den nyeste teknologi inden for lyd af høj kvalitet - Det er en drøm for mange musik- og lydentusiaster. Læs med og lær om de nye højtalere Denon Home.

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...

Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil...