Denon Home fås I forskellige farver og størrelser
Denon Home fås I forskellige farver og størrelser Foto: Denon

Er du kræsen, når det kommer til lyd? Så er disse nye højtalere muligvis noget for dig

Stilrent og tidløst design sammenlagt med den nyeste teknologi inden for lyd af høj kvalitet - Det er en drøm for mange musik- og lydentusiaster. Læs med og lær om de nye højtalere Denon Home.

Af: Karoline Faxe , 20. februar 2020

Stadig flere danskere har stemmestyrede lydsystemer i deres hjem, så hvis det er tid til at forny eller udvide dit lydsystem, er det smart, hvis det nye produkt, kan tilkobles det produkt, du allerede har i hjemmet. Mange af de produkter, der allerede er på markedet, har indbygget et såkaldt HEOS-system. HEOS-teknologi betyder, at hvis du allerede ejer en anden enhed med indbygget HEOS, er det let at forbinde den nye højttaler til de eksisterende højttalere.

Denon Home

Hvis du i dit nuværende højttalersystem gør brug af stemmestyring, er det en god idé, hvis dine nye højttalere bruger det samme stemmestyringssytem. De mest gængse stemmestyringssystemer er Alexa, Google eller Siri. 

De nye højttalere fra Denon Home, som netop er blevet lanceret, indeholder disse kvalifikationer. 

Udover mulighed for stemmestyring og tilkobling til eksisterende lydsystemer kan to eller flere Denon Home-højttalere parrets i stereosæt og trådløst forbindes til en Denon DSW-1H subwoofer og på den måde skabe et synkront lydsystem. Filmfans kan endda sammensætte et 5.1 surroundsound-sæt af et par Home-højttalere med en Denon DHT-S716H soundbar og en DSW-1H subwoofer. 

Udover stemmestyring kan du også kontrollere systemet fra den berøringsfølsomme overflade der findes på højtaleren. 

Hvis du vil have kvalitetslyd med i bad, er dette også en mulighed, da højttalerne er er vand- og sprøjtresistente, hvilket gør dem ideelle til brug i både køkkenet eller badeværelset.

Denon Home

Højttalerne understøtter streaming-tjenester såsom Spotify Free eller Premium, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer og mere via WiFi, AirPlay 2 og Bluetooth.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige størrelser af produktet - så du kan tilpasse højtaleren efter dit eget behov. 

 • Denon Home 150
  Dimensioner: 120 x 187 x 120mm (WxHxD)
  Pris: 1.899 kr.

 • Denon Home 250
  Dimensioner: 295 x 216 x 120mm (WxHxD)
  Pris: 3.699 kr. 

 • Denon Home
  Dimensioner: 380 x 225 x 180mm (WxHxD)
  Pris: 5.199 kr.

20. februar 2020 Karoline Faxe
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...