Foto: Sevenhugs

Én fjernbetjening til alle dine enheder

Nu behøver du kun én fjernbetjening i hjemmet til dit tv, musikanlæg og alle dine andre enheder. Sevenhugs gør det nemlig nemt at fjernstyre alle hjemmets enheder.

Af: Komputer for alle, 30. maj 2017

Smid alle dine fjernbetjeninger ud og erstat dem med én enkelt. Det vil for mange lyde som en våd drøm, men ikke desto mindre kan det lade sig gøre med fjernbetjeningen fra Sevenhugs. 

Fjernbetjeningen kan kontrollere kontrollere spritnye fjernsyn over wi-fi eller Bluetooth, men du kan også tage kontrollen over dit gamle stereoanlæg med infrarødt signal. 

Det fungerer helt enkelt ved, at du peger fjernbetjeningen i retning af din registrerede enhed, og så registrerer den selv, hvilken enhed den skal skifte til. Står dit tv over en soundbar, Blu-ray-afspiller eller helt tredje enhed, opsnapper fjernbetjeningen signalet til samtlige enheder, og så skifter du hurtigt mellem dem ved at stryge fingeren til højre eller venstre over skærmen.

Du få en ide om, hvordan fjernbetjeningen virker i videoen herunder.

 

Sevenhugs-fjernbetjeningen kan lige nu kun forudbestilles via den amerikanske udgave af Amazon eller via Sevenhugs egen hjemmeside. Leveringen begynder i løbet af i år, og prisen er 299 dollars, hvilket svarer til ca. 2.100 kroner.

Artiklen er leveret i samarbejde med Komputer for alle.

30. maj 2017 Komputer for alle
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed er, at der bliver gjort plads til langt flere kanaler. Se, om dit apparat vil overleve den store radiodød. 

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...