Du kan blandt andet bruge gadgets til at styre lyset i dit hjem.
Du kan blandt andet bruge gadgets til at styre lyset i dit hjem. Foto: iStock

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

Af: Camilla Elsabeth Dahl, 11. oktober 2017

1. Amazon Echo Dot

Alexa er en virtuel assistent udviklet af Amazon, der kan udføre forskellige, digitale opgaver - og endda også svare på spørgsmål. Alexa er altså en stemmestyret software skabt til at gøre dit liv lidt nemmere.

Med Amazons intelligente højttaler Echo Dot, er det muligt at få Alexa i dine højtalere. Ved bare at sige hvad du vil have, kan Alexa kontrollere stort set alle tilsluttede gadgets – alt fra lys og lyd til din robotstøvsuger, hvis du altså har sådan en.

Læs mere om Amazon Echo Dot og andre intelligente hjem her.

2. Switchmate

Det smarte ved denne lille kloge stikkontakt er, at du hverken skal ligge og rode med ledninger, eller behøver at hyre en elektriker. Med Switchmate sætter du bare den lille kloge kontakt ovenpå den gamle, ved hjælp af en magnet. Via Bluetooth kan du herefter tænde og slukke lyset ubesværet. 

3. Ring videoringeklokke

Med en videodørklokke fra Ring kan du holde øje med, hvem der kommer og går. Ring fungerer nemlig både som en ringeklokke, en bevægelsescensor, et overvågningskamera og et samtaleanlæg. 

Det er en fantastisk gadget til hjemmet, der desuden er nem at installere, da den nemt kan kobles til den eksisterende dørklokkeforbindelse.

Læs mere om Ring’s videoringeklokke og andre smarte løsninger her. 

4. Samsung SmartThings Hub

Sidst men ikke mindst har vi Samsungs SmartThings Hub. En af fordelene ved at installere en smart home hub i dit hjem er, at du kan forbinde det meste med denne, og ved hjælp af bare én app kontrollere stort set alt i dit hjem.

Samsungs SmartThings Hub er således et godt alternative til Amazon Echo Dot, hvis ikke du er så meget til at anvende et stemmestyret system. 

11. oktober 2017 Camilla Elsabeth Dahl
Mere om Gadgets

Teleparty: Se film sammen med vennerne - på afstand

Med en gratis udvidelse til Chrome kan du se Netflix og chatte med venner og familie, mens I ser samme film eller serie på afstand. "Næsten" som hvis I sad sammen i sofaen.

Her er den bedste mobil i 2020

Det kan godt virke som lidt af en jungle, når man skal købe ny telefon. Her er fem bud på de bedste smartphones, du kan købe i 2020.

Pas på øjnene! De bedste tips til mobilen

Vi bruger mobilen stadig mere, og det går kun den vej. Derfor er det blot endnu vigtigere at bruge den på en fornuftig måde, der ikke skader...

Dansk startup lancerer "dumt" designer-tv

Kæmper du med at finde din fjernbetjening og navigere rundt i de installerede applikationer, når du skal hygge dig foran fjernsynet? Nu vil nyt designer-TV gøre din fjernsynsoplevelse meget nemmere.

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Danskerne strømmer til ”Fremtidens Hjem”, Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen.

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se nogle af de nyttige opgaver, du kan bruge din iPhone til. 

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både din hus og kat, mens du er ude, og vise omsorg for din familie og dine allerkæreste. 

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider...

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed...

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel er en håndledsrevolution på vej. For salget er begyndt at stige dramatisk. Og hvorfor nu egentlig lige det?

Er du kræsen, når det kommer til lyd? Så er disse nye højtalere...

Stilrent og tidløst design sammenlagt med den nyeste teknologi inden for lyd af høj kvalitet - Det er en drøm for mange musik- og lydentusia...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd...