Du kan blandt andet bruge gadgets til at styre lyset i dit hjem.
Du kan blandt andet bruge gadgets til at styre lyset i dit hjem. Foto: iStock

4 smarte gadgets til hjemmet, som du vil elske

Der findes utroligt mange teknologier, du kan indføre i dit hjem. Desværre er det efterhånden svært at sortere de dårlige fra de gode. Derfor har vi samlet 4 af de bedste gadgets til hjemmet.   

1. Amazon Echo Dot

Alexa er en virtuel assistent udviklet af Amazon, der kan udføre forskellige, digitale opgaver - og endda også svare på spørgsmål. Alexa er altså en stemmestyret software skabt til at gøre dit liv lidt nemmere.

Med Amazons intelligente højttaler Echo Dot, er det muligt at få Alexa i dine højtalere. Ved bare at sige hvad du vil have, kan Alexa kontrollere stort set alle tilsluttede gadgets – alt fra lys og lyd til din robotstøvsuger, hvis du altså har sådan en.

Læs mere om Amazon Echo Dot og andre intelligente hjem her.

2. Switchmate

Det smarte ved denne lille kloge stikkontakt er, at du hverken skal ligge og rode med ledninger, eller behøver at hyre en elektriker. Med Switchmate sætter du bare den lille kloge kontakt ovenpå den gamle, ved hjælp af en magnet. Via Bluetooth kan du herefter tænde og slukke lyset ubesværet. 

3. Ring videoringeklokke

Med en videodørklokke fra Ring kan du holde øje med, hvem der kommer og går. Ring fungerer nemlig både som en ringeklokke, en bevægelsescensor, et overvågningskamera og et samtaleanlæg. 

Det er en fantastisk gadget til hjemmet, der desuden er nem at installere, da den nemt kan kobles til den eksisterende dørklokkeforbindelse.

Læs mere om Ring’s videoringeklokke og andre smarte løsninger her. 

4. Samsung SmartThings Hub

Sidst men ikke mindst har vi Samsungs SmartThings Hub. En af fordelene ved at installere en smart home hub i dit hjem er, at du kan forbinde det meste med denne, og ved hjælp af bare én app kontrollere stort set alt i dit hjem.

Samsungs SmartThings Hub er således et godt alternative til Amazon Echo Dot, hvis ikke du er så meget til at anvende et stemmestyret system. 

11. oktober 2017
Mere om Gadgets

Nu kan du gå rundt i fremtidens hjem

Der var champagne, stjernestøv og gadgets, da Danmarks første intelligente smart home i torsdags slog dørene op for besøgende. 

3 geniale gør-det-selv app’s

Du kan samle din helt egen værktøjskasse med app’s til gør-det-selv projekterne. De vil med garanti gøre arbejdet nemmere.

12 geniale ting på din iPhone, som du (måske) ikke kendte til

En iPhone er på alle mulige måder en smart telefon. Den kan også fungere som vaterpas, forstørrelsesglas, barnepige og mange andre ting. Se...

Det skal du gøre, hvis du taber din telefon i toilettet

Der findes mange tips til, hvordan du kan redde din telefon fra druknedøden. Men hvad virker?

Få en dørklokke med kamera, bevægelsesensor og nightvision

Dørklokker er ikke længere bare - ding-dong... I dag fås de med HD kamera, bevægelsessensor, wifi og billedlagring i skyen. Se her, hvad...

Få din egen robutler

En robot er en ven, du bare skal lære at kende. Det har været mantraet for Roboming Fellow. Det er en lille hjemmerobot, som kan passe både...

Derfor er din telefon en farlig søvnfjende

Du går sikkert ikke i seng uden din telefon, ligesom du sikkert ikke lægger dig til at sove uden lige at tjekke diverse app’s og websider på telefonen. Men det bør du stoppe med straks!

Bliver din radio ubrugelig, når der bliver slukket for DAB-signalet...

Flere hundredetusinde DAB-radioer kan smides i skraldespanden, når der bliver lukket for DAB-signalet i oktober måned 2017. Den gode nyhed...

7 grunde til at salget af smart watches begynder at stige dramatisk

De første år for smart watches fra Apple, Samsung og andre producenter var op ad bakke. Nu er der dog noget, der tyder på, at der alligevel...

Pas på! Familiens drone kan ruinere dig!

Det kan koste dig en formue at flyve med drone, hvis ikke du har styr på vigtige regler og er dækket af forsikringen. Her får du gode råd til, hvordan du og din familie kan flyve trygt og sikkert. 

Find loppemarkeder og genbrug med ny dansk app

Loppemarkeder er ét syndigt rod. De annonceres på opslag på lygtepæle og på obskure hjemmesider og kan derfor være svære at finde. Det vil...

Sådan sparer man IKKE strøm på sin iPhone

Her gik man og troede, at man bare skulle swipe apps væk på sin iPhone, når man ikke brugte dem. Men det er ikke sådan, man sparer batteri...

Hvad er et SmartHome?

Teknologien når nye højder, når du bruger den til at indrette og installere dit SmartHome. Men hvad er det egentlig, og hvad kan du rent faktisk bruge det til? 

Derfor skal du ikke lade din telefon op hver aften

De fleste af os vil gerne sætte telefonen til opladning, når vi går i seng. Men er det overhovedet en god idé?

Dit nye tv kan meget mere, end du umiddelbart tror

Et fjernsyn er ikke længere bare et fjernsyn. Hvis dit hjem skal være et gennemført smarthome, skal du have et tv, der leger med farvekombin...