DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Smarte løsninger til en lettere hverdag

Det kan være lidt af en jungle at vælge nye hårde hvidevarer. Hvilke mærker giver størst kvalitet for pengene? Og hvilken løsning er optimal til lige præcis dit behov? Hos Punkt 1 er du sikret kyndig og personlig vejledning af medarbejdere, der altid er opdaterede på de nyeste produkter og tendenser – ikke mindst de mange SmartHome-produkter, der er designet til at gøre din hverdag lettere.

Tid er muligvis vores mest kostbare ressource. 

Uanset om du har små børn, en travl karriere eller bare et liv, med mange sociale arrangementer og forpligtelser, kender du sandsynligvis følelsen af bare ikke at have tid nok. Måske har du fra tid til anden taget dig i at ønske, at en magisk hjælper ville dukke op ud af det blå og give en hånd med vasketøjet, opvasken eller madlavningen? 

Den slags magisk indblanding kan Punkt 1 ikke tilbyde – men det er tæt på. For udvalget af SmartHome-produkter bliver større og større, og Punkt 1 tilbyder et omfattende udvalg fra de bedste mærker til markedets garanteret bedste pris. 

Det kunne for eksempel være en vaskemaskine, der styres via mobiltelefonen, selv giver besked om, hvornår den er færdig, vejleder om det helt rigtige program og selv doserer sæbe, alt efter mængden og typen af dit vasketøj – hvilket er sundt for både miljøet, tøjet, vandforbruget og din elregning. Eller en opvaskemaskine, der via en app kan fortælle dig, hvornår du skal tilføre salt eller afspændingsmiddel. Eller hvad med en ovn, hvor du bare sætter stegen over om morgenen, indtaster sluttemperatur og -tidspunkt via din smartphone, og så er den klar, når gæsterne kommer. 

”Alt er nemmere med Smart-produkter, for reelt kan du rense dit hoved for alt det, du normalt, manuelt, skal gå og huske. I stedet lægger du ansvaret ud til produktet, der informerer dig om det, du skal huske,” siger Kaj Knudsen, franchise-manager for Power-koncernen, der ejer Punkt 1. 

”Ved at bruge smart-teknologien, sparer man sig selv for både bekymringer og en masse besvær. Og sådan som smart-teknologien har udviklet sig, er du altid sikker på et optimalt resultat.” 

Læs mere om, hvordan du gør hverdagen nemmere med en smart sous vide ovn

 

 

Altid med på de nyeste tendenser

En SmartHome-løsning kan også være en god idé til ældre, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken oplevelser eller de daglige gøremål, bare fordi de ikke længere er så mobile. 

”I det øjeblik du bare kan tale til tingene i stedet for at rejse dig op eller bevæge dig rundt for at indstille ting og sager, eller få besked om, hvordan det er, allerede der er du jo hjulpet ufatteligt godt,” siger Kaj Knudsen.

Og der bliver stadig flere muligheder for en lettere hverdag, for SmartHome-produkter er et område i rivende udvikling. Der kommer hele tiden ny erfaring på området, nye produkter og ny udvikling.  Og hos Punkt 1 sætter man en ære i, at alle medarbejdere er helt opdateret om de nyeste produkter og trends. Derfor bliver de sendt på skolebænken 10-12 gange om året, hvor de ypperligste producenter sørger for, at de kommer hjem med den nyeste viden på området. Klar til at give den videre til kunderne. 

”Det er en af vores vigtigste opgaver, for hvis man ikke selv ved alt om tingene, kan man ikke rådgive andre optimalt,”siger Kaj Knudsen. 

Rådgivning der passer til dig.

Hos Punkt 1 gør medarbejderne også meget ud af at analysere kundens behov for at sikre den helt optimale løsning. Hvor ofte bliver en opvaskemaskine for eksempel brugt? Hvor mange er der i familien? Står den i et rum med åben planløsning, så der er behov for en ekstra støjsvag model? Intet bliver overladt til tilfældighederne, når det gælder om at sikre kunderne den bedste rådgivning. Herunder tips og tricks til, hvordan du få det optimale ud af dine nye produkter. Vidste du for eksempel, at en opvaskemaskine skal afkalkes hver tredje måned for at køre optimalt? Bliver den ikke det, falder den op til en energiklasse hvert kvartal, alt afhængig af kalkindholdet i dit vand.

Se flere gode råd om afkalkning i denne video

Vejledning både før og efter køb

Alle produkter købt i Punkt 1 kan du naturligvis altid, og til en fornuftig pris, få leveret og tilsluttet af Punkt 1s dygtige montører, der sikrer, at alt kører perfekt, så kunden får mest muligt ud af sine produkter. Alle Punkt 1s montører er certificerede til at kunne installere i kundernes private hjem, hvor de også gennemgår alle installationer og sikrer, at alt lever op til de aktuelle lovkrav. Det giver tryghed, både nu og på den lange bane. 

Og skulle der efterfølgende opstå spørgsmål, er Punkt1s medarbejdere altid klar ved telefonen eller i en af de 41 butikker, fordelt over hele landet.  

”Hos Punkt 1 mødes du altid af et smil, uanset om det er store eller små opgaver, du har til os. Vi sætter en ære i at give den perfekte rådgivning, lave en god handel og sikre, at kunden kommer hjem med det helt rigtige. Men også at være der for kunden efter købet, så vi sikrer, at de bliver ved med at være glade for det, de har købt.” 

Find din nærmeste Punkt 1 butik her

Altid bedste pris

Som kunde hos Punkt 1 er du samtidig garanteret markedets bedste pris. Punkt 1 indførte nemlig for to år siden prismatch mod alle danske konkurrenter, i alle butikker, så kunderne altid er sikre på at få alle produkter til den helt rigtige pris, samtidig med at de handler lokalt og har mulighed for at få råd og vejledning af en fysisk tilstedeværende medarbejder. 

Men ikke nok med det, for hvis du køber mere end 1 hvidevare, så får du, udover prismatch på begge, også altid 20 procent rabat på køb nummer to. Så hvis du for eksempel køber både en vaskemaskine og en tørretumbler, får du prismatch på begge maskiner, og yderligere 20% rabat på den billigste af de to apparater. Du får altså en samlet pris, der ligger under markedets billigste pris!

Læs mere om, hvordan du er sikret den bedste pris med prismatch i Punk1 

Skulle uheldet være ude, er Punkt 1 naturligvis også leveringsdygtig i en god forsikring. Punkt 1 har en fast forsikringsaftale med Securator, der sørger for hurtig udrykning og reparation, så du ikke skal undvære dine hårde hvidevarer.  Forsikringen dækker naturligvis fra det øjeblik, handlen er indgået, men den dækker også mere end du nok forventer, så det kan sagtens være en overvejelse værd.

Video | Familien Smart bruger også Punkt 1

I 12 måneder har familien Bæk, bestående af far, mor og tvillingerne Albert og Elliot, indvilliget i at få deres hjem ombygget til det ultimative Smarthome. Følg familiens rejse ind i Smarthome-universet her.

 

4. december 2019
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse. Lige nu er produktet indstillet til finalen i Danish Design Award. 

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine el-installationer lever op til alle standarder. Det gøres let og effektivt med D.H.I.M. - Digital House Installations Map – der sørger for sikkerhed og tryghed, ved at samle information om alle husets installationer ét sted.

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...