DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Foto: Anyware Solutions

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse. Lige nu er produktet indstillet til finalen i Danish Design Award. 

Og hvad er det så for en opfindelse? Som oftest handler det om at gøre ting anderledes, smartere, og med Anyware Smart Adapteren er der blevet proppet sensorer og teknologi ind i en adapter til en gammeldags lampefatning. Således bliver adapteren ’smart’ og internetforbundet. Smart Adapteren sidder mellem lampefatningen og en helt almindelig 25 kr. LED-pære, hvor den giver dig mulighed for at styre lyset automatisk eller via en app, og samtidig holde øje med temperaturen, luftigheden og støjniveauet i rummet, hvor den sidder.

Smart Adapteren forbindes og styres via Anyware app’en, som du gratis downloader i iPhone AppStore eller Google Play Store.

Smarter living

Nemmere bliver det ikke

Smart Adapteren har ikke brug for andre produkter såsom en kontrolboks eller lignende, da den forbindes direkte til dit WiFi-netværk, og derfor kan du også følge med på afstand, hvis den sidder i sommerhuset – eller i din bolig, når du er i sommerhuset. Den bruger heller ikke batterier, da den får strøm fra lampefatningen, og du skal ikke bruge værktøj til at komme i gang, da den installeres så let som at skrue en pære i en lampe. Og så er den ovenikøbet gemt af vejen i lampen, så du ikke behøver at kigge på en sensor på væggen eller under loftet hele tiden.

Se mere om Smart Adapteren her.

Indeklima – Indbrud – Røgalarm – Energirådgivning lige ved hånden

Sensorerne i Smart Adapteren er det, der gør produktet rigtig smart og innovativt. Der er
indbygget temperatur og fugtighedssensorer i Smart Adapteren, så du hele tiden kan holde øje med temperaturen og kvaliteten af indeklimaet samt hvor koldt der er i sommerhuset om vinteren, så du forhindrer frostskader. Du får desuden besked hvis du bør lufte ud eller kan spare penge ved at slukke for varmen.

Der er også en lydsensor i Smart Adapteren, som ikke kan optage eller forstå noget, men
udelukkende registrerer støj/aktivitet. Det gør, at du via Anyware app’en, kan aktivere ’lytning’ efter din røgalarm, når du ikke er i sommerhuset, og få besked på telefonen – eller sørge for at din sommerhus-nabo får besked – hvis røgalarmen går.

Du kan også lytte efter indbrudstyve, når du ikke er der – eller reelt set er det ’støj’, Smart
Adapteren registrerer og giver dig besked om, hvis du ønsker det, og det behøver jo ikke at være en indbrudstyv. Det kan også være din nabo, udlejningsfirmaet eller en elg!

Familien smart med anyware

En lysdæmper med indbygget bevægselsessensor

I hverdagen er den mest anvendelige funktion og fordel for dig ved lydsensoren er imidlertid, at lyset tænder automatisk, når der kommer nogen ind i rummet, og slukke, når der ikke er nogen.

Det er ligeledes en funktion eller ’rutine’, som du kan slå til og fra i app’en.

Forebyggelse af indbrud

Endnu bedre end at registrere indbrudstyve, er det at forebygge indbrud ved at lade tyven tro, at der er nogen hjemme. Med funktionen ’Forebyggende Indbrudslys’ vil lyset automatisk og vilkårligt tænde og slukke i det tidsrum, du angiver i app’en, når du ikke er i sommerhuset eller hjemme. Til den funktion er det en fordel at have 2-3 Smart Adaptere installeret, da det så ser mere realistisk ud, at der er nogen hjemme.

Hvor mange Smart Adaptere har jeg brug for?

I sommerhuset er én Smart Adapter nok. Måske kan du med fordel installere en Smart Adapter i din bolig også, så du kan holde øje med den, når du er i sommerhuset.

Lige nu kan man købe et 2-stk Starter Kit med 20% rabat i Anyware’s webshop.

Brug rabatkoden ‘Idenyt20’

Hvordan installerer jeg Smart Adapteren?

18. februar 2020
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installati...

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi giver dig nogle gode redskaber til at ramme plet hver gang!

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...