Denne artikel er sponsoreret
Foto: Kärcher

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Af: Kärcher, 7. juli 2020

Man kan ikke andet end at blive i godt humør af, at arbejdet bliver klaret hurtigt og effektivt! Det er en fryd for øjet at se det skinnende resultat, efter rengøringen - særligt når det ikke har taget mere end 10 minutter.

Forestil dig, at du har inviteret gæster, men lige inden gæsterne ankommer, opdager du at havemøblerne er dækket med pollen - dem kan du næppe lade dine gæster sidde i.

Men med trykrenseren fra Kärcher er dette intet problem, da den sagtens kan klare arbejdet på 10 minutter og efterlader havemøblerne friske og klar til brug.

Og denne finte kan du bruge på alt i haven eller på huset, der trænger en opfriskning - og kan samtidig gøres hurtigt og effektivt, så du har tid til at nyde livet og ikke lade hele dage gå op i havearbejde og rengøring.

Det særlige ved trykrenseren fra Kärcher er, at den er ideel til den løbende rengøring udenfor, hele sommerhalvåret. Den er effektiv til de små opgaver, der hele tiden skal ordnes, siger Charlotte Bang som er salgschef i Kärcher.

Denne håndholdte trykrenser er udstyret med et udskifteligt batteri, der altid sørger for, at du ikke skal bøvle med ledninger og strøm. Den sikrer et tryk på 24 bar, som er mere end rigeligt til effektiv men blid rensning af små områder i haven eller på huset.

Selvom du ikke har adgang til en vandtilslutning, kan du sagtens bruge trykrenseren fra Kärcher. Du kan nemlig bare fylde en balje med vand og komme en valgfri sugeslange ned i. Så bruger trykrenseren den indbyggede sugeevne til at suge vandet til sig og levere den stabile stråle.

Batteriet

- Det smarte ved batterierne i Battery Power serien fra Kärcher er, at du kan vælge den størrelse, der passer til dine behov, og så kan du koble det batteri du har valgt, til hvilken som helst maskine i samme 18V-klasse. Du kan altså have flere batterier til samme maskine, eller flere maskiner til samme batteri, siger Charlotte og tilføjer - batterierne er udstyret med et display, der tåler at blive vådt og samtidig viser værdifulde informationer som resterende opladningstid, resterende runtime og batterikapacitet.

Denne unikke teknologi kaldes Real Time Technology og er udviklet af Kärcher. Den giver dig som bruger mulighed for hele tiden at holde øje med, hvor meget brugstid der er tilbage. Og når du efterfølgende oplader batteriet, så kan man se, hvor lang opladningstid, der er, før at batteriet er fuldt opladt.

Det er en smart funktion, du ikke vil undvære, når du først har prøvet den. Batteriets status opdateres dynamisk, alt efter hvilken maskine batteriet sidder på, og hvordan du bruger maskinen. Du kender sikkert princippet fra din bil, som viser dig hvor mange kilometer der er tilbage før den skal tankes.

Familien Smart

Familien Smart er blevet helt afhængige af trykrenserens funktioner, og nyder den komfort som den har givet familien.

Trykrenseren er blevet et stort hit i hele familien. Så meget at familiens tvillinger er helt tossede for at få lov til at hjælpe med rengøringen. Og et produkt der kan få børn til frivilligt at rydde op, må være helt uundværligt!

Læs om ukrudtsfjerneren fra Kärcher her, som Familien Smart også får meget glæde af.

7. juli 2020 Kärcher
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt behøver ikke være et heldagsprojekt, som både tager energi og masser af tid - det kan faktisk klares på 10 minutter. Læs med her, og find ud af hvordan du får mere tid i hverdagen til at nyde livet!

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installation, der passer bedst til dig og din bolig. Læs med her og få gode råd til, hvordan du får en nemmere og smartere hverdag.

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse.

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...