DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Ordentligt udstyr til gode film
Ordentligt udstyr til gode film Foto: Getty Images

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i biffen.

Hvis du ikke nåede i biografen og se alle de mange gode film, som 2019 bragte, så kan du stadig nå at se dem. Og de fortjener at blive set på en billedeflade af høj kvalitet og med en lyd, der også lever op til denne standard!

Her er nogle af de bedste film fra 2019.

 1. Parasite
  Filmen handler om en fattig familie, the Kims, som ved snyd og bedrag sniger sig ind på livet af en rig familie. Parasite vandt 4 Oscars til årets Oscar-show. 

 1. Joker
  Historien om hvordan the Joker, Batman's ærkefjende, blev til. Denne thriller har meget at byde på, men er ikke for de helt små børn. 

 1. Knives Out
  Hele familien er mistænkt, da Harlan Thrombay dør under mystiske omstændigheder. Nu er det en opgave for detektiv Benoit Blanc at opklare sagen!

 1. Avengers: Endgame
  Alle Avengers heltene må samles om et opgør mod alle de ulykker, Thanos forårsagede i den foregående avenger film Infinity War. 

 1. Little Women
  I slutningen af 1800-tallet var det ikke let at være kvinde. Dette er historien om fire unge kvinder, der bryder rammerne for det traditionelle kvindesyn på den tid. Derudover vandt den en Oscar for bedste kostume design. 

Og hvis du ikke har fået dem set i biffen, er det oplagt at se dem hjemme på en af dine streamingtjenester. Men årets bedste film fortjener at blive set på en ordentligt skærm, der får filmen til at udfolde sit fulde potentiale. 

Hvis du overvejer at udskifte dit gamle fjernsyn med en nyere model, kan du få en fantastisk oplevelse med fjernsynet Q85R 4K QLED TV fra Samsung:

Her får du ikke kun et fjernsyn, som har adgang til alle kanaler og streamingtjenester med en og samme fjernbetjening. Du får også en imponerende oplevelse med de helt rigtige stærke og klare farver med funktionen “Al Upscaling”. Med fjernsynets 65” bliver enhver film til en begivenhed for dig og din familie.  

Hvis du er til elegante linjer, som passer perfekt ind i den nordiske indretning, er dette stilfulde fjernsyn noget for dig. QLED blender ind i din bolig på en smagfuld måde ved at generere dekorative mønstre på skærmen, når det er slukket. 

Man kan styre fjernsynet fra Google Home, så hvis du ikke kan finde fjernbetjeningen, så er det i hvert fald ikke et problem, da du bare kan bruge din telefon som fjernbetjening. 

Hvis du elsker film, så er dette fjernsyn perfekt til dig. Alle film burde ses på en skærm som kan leverer den kvalitet, som filmen fortjener. 

Og til et lækkert fjernsyn og en fantastisk billedkvalitet hører selvfølgelig fantastisk lyd. Derfor er en anbefalelsesværdig lydkilde Harman Kardon Citation Soundbar.

Denne lækre trådløse soundbar leverer en utrolig lydoplevelse og har et diskret og lækkert design. Den understøtter alle de features, som fjernsynet tilbyder.
Hvis du er interesseret i surround sound, er det nemt at tilkoble de trådløse surround sound højtalere fra Harman Kardon til soundbaren. Og for at få det sidste element til din hjemmebiograf, så hører en subwoofer med! Så bliver det svært at skelne imellem biografen og din egen stue!

Familien Smart sætter stor pris på høj billedkvalitet, og så elsker de at se en god film sammen. Og derfor har de selvfølgelig fjernsynet QLED i deres stue. Derudover er det også vigtigt, at lyden lever op til denne standard, så der opnås en komplementerende synergi i hele oplevelsen. Og derfor har de selvfølgelig også installeret soundbaren, højtalerne og subwooferen fra Harmon.

Besøg Expert på deres website for at se fjernsynet, soundbaren, højtalerne og subwooferen. Du kan også kontakte Expert for at få vejledning i forhold til hvilke produkter, der ville passe bedst til dig. De tager nemlig højde for alle dine behov.

18. marts 2020
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installati...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse. Lige nu er produktet indstillet til finalen i Danish Design Award. 

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...