DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Se et kort over familiens hjem her.
Se et kort over familiens hjem her.

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkter familien får installeret her.

Af: Kommerciel redaktion, 7. oktober 2019

Nu kan du komme med indenfor hos familien Smart. En ganske almindelig familie, der i løbet af de næste 12 måneder får forvandlet deres hjem til det ultimative smarthome. 

Familien har nemlig været modige nok til at invitere idenyt, Expert, Punkt1 og en række samarbejdspartnere ind i deres hjem for at installere markedets nyeste og mest interessante gadgets.

Derfor er alle rum i huset nu spækket med nye produkter, der forhåbentlig vil gøre hverdagen nemmere for forældrene Christel og Henrik Bæk og tvillingerne Albert og Elliot.

Smarte produkter i alle rum

En opvaskemaskine, der rengør beskidte tallerkener, mens familien er på arbejde. En ovn, der er varmet op og klar til madlavning, når familien kommer hjem igen, og et smart-tv, der kan spille musik, vise dagens vejrudsigt og informere om aktuelle nyheder og trafikoplysninger.

Det er bare nogle af de produkter familien kommer til at få glæde af i løbet af det næste år.

Snart kan de nemlig også tale med hjemmet via telefonen, få liverapporter om alt fra indeklima til høje lyde eller pludselige bevægelser og endda få alarm, hvis der skulle opstå brand. Alt sammen noget, de håber kan gøre en stor forskel i den daglige trummerum.

Besøg familien Smarts hjem her

Herunder kan du se et kort over familien Smarts hjem.

Klik på et rum for at se, hvilke produkter familien får installeret, hvad de kan, og hvor du selv kan finde dem. 

Video | Mød Familien Smart

Du kan følge familiens rejse ind i smarthome-universet på idenyt.dk hele året. Se mere i videoen herunder.

7. oktober 2019 Kommerciel redaktion
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installati...

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi giver dig nogle gode redskaber til at ramme plet hver gang!

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse.

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...