DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Se et kort over familiens hjem her.
Se et kort over familiens hjem her.

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkter familien får installeret her.

Nu kan du komme med indenfor hos familien Smart. En ganske almindelig familie, der i løbet af de næste 12 måneder får forvandlet deres hjem til det ultimative smarthome. 

Familien har nemlig været modige nok til at invitere idenyt, Expert, Punkt1 og en række samarbejdspartnere ind i deres hjem for at installere markedets nyeste og mest interessante gadgets.

Derfor er alle rum i huset nu spækket med nye produkter, der forhåbentlig vil gøre hverdagen nemmere for forældrene Christel og Henrik Bæk og tvillingerne Albert og Elliot.

Smarte produkter i alle rum

En opvaskemaskine, der rengør beskidte tallerkener, mens familien er på arbejde. En ovn, der er varmet op og klar til madlavning, når familien kommer hjem igen, og et smart-tv, der kan spille musik, vise dagens vejrudsigt og informere om aktuelle nyheder og trafikoplysninger.

Det er bare nogle af de produkter familien kommer til at få glæde af i løbet af det næste år.

Snart kan de nemlig også tale med hjemmet via telefonen, få liverapporter om alt fra indeklima til høje lyde eller pludselige bevægelser og endda få alarm, hvis der skulle opstå brand. Alt sammen noget, de håber kan gøre en stor forskel i den daglige trummerum.

Besøg familien Smarts hjem her

Herunder kan du se et kort over familien Smarts hjem.

Klik på et rum for at se, hvilke produkter familien får installeret, hvad de kan, og hvor du selv kan finde dem. 

Video | Mød Familien Smart

Du kan følge familiens rejse ind i smarthome-universet på idenyt.dk hele året. Se mere i videoen herunder.

7. oktober 2019
Mere om Familien Smart
Du kan sparre penge på længere sigt hvis du tænker på kvalitet frem for pris når du skal købe ny vaskemaskine
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Skal du have ny vaskemaskine? Tænk smart og vælg rigtigt

Der er rigtig mange fordele ved at vælge efter kvalitet frem for pris, når du skal købe nye hvidevarer. Ikke bare er kvalitet som regel billigere i længden - du undgår også at bruge en masse af klodens ressourcer, når du ikke skal udskifte dine hvidevarer så ofte.

Følg disse 5 tips og få mere tid til de vigtige ting
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

5 tips til en mere afslappende og smart hverdag

Der findes ikke noget bedre end lækre nye opfindelser, som gør hverdagen nemmere, og gode råd, som måske kan hjælpe dig med at spare tid på...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...