Denne artikel er sponsoreret
Foto: Kärcher

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige og hyggelige stunder med familien. Men du behøver faktisk ikke at vælge. Læs med her og find ud af hvordan du kan nyde livet og samtidig få ordnet rengøringen på 10 minutter.

Af: Kärcher, 7. juli 2020

At være nærværende overfor familien, og samtidig få ordnet rengøringen, når der kun er 24 timer i døgnet, kan være en svær balance. Men forestil dig at rengøringen ikke tager mere end 10 minutter, og samtidig er effektiv. På den måde er der massere overskud til kvalitetstid med familien i rene omgivelser.

Men hvordan klares en effektiv rengøring på 10 minutter?

Det vigtige er at du har det rigtige udstyr

Efter strandturen med familien, er bilen fyldt med sand og trænger til en hurtig og effektiv rengøring. Derfor har du brug for en kraftig støvsuger, der effektivt suger alt snavs og sand op, om det er vådt eller tørt, og let kan komme ind i alle kroge og kanter. Og hvis området er svært at nå, bør støvsugeren have blæsefunktion. Den skal gerne være kraftigere end den almindelige håndstøvsuger, for at du kan udnytte tiden bedst muligt og klare rengøringen på 10 minutter.

Derudover er det praktisk med en batteridreven støvsuger. Alternativet er at du først skal finde en forlængerledning, rulle den ud gennem hele haven og hen til bilen, for derefter at pakke den sammen igen. Med en batteridrevet støvsuger sparer du anstrengelserne og opnår den hurtige og effektive rengøring, der giver dig tid til at nyde livet.

Du bør stille krav til dit udstyr

En støvsuger der både kan tage vådt og tørt snavs, bør have et filter, der ikke skal skiftes hver gang du støvsuger væske op.

Vælg det rigtige

Kärcher har udviklet en støvsuger der har de kvalifikationer som en ideel støvsuger til en hurtig og effektiv rengøring, bør have.

  1. God sugeevne og mulighed for at støvsuge både vådt/tørt snavs uden filterskift
  2. Kompakt design, der er nem at bære rundt
  3. Batteridrevet, så du slipper for at finde forlængerledningen
  4. Et batteri, der viser dig præcis status på hvor meget tid der er tilbage
  5. Et batteri der passer til mange forskellige maskiner

Derudover er den også ekstremt handy, og har indbygget opbevaringsplads til specialtilbehør, der gør det endnu lettere for dig at opnå den hurtige og effektive rengøring.

Se udvalget af batterier i Kärchers batteri-univers, samt mange flere batteridrevne produkter fra samme serie

Real Time Technology

Kärcher har udviklet en teknologi der hedder Real Time Technology, der giver dig live batteristatus. Det gør det muligt for dig hele tiden at se på det indbyggede display, hvor lang tid du har tilbage af rengøringen, inden batteriet skal oplades igen. Denne funktion er også behjælpelig med informationer om, hvornår batteriet igen er fuldt opladt, og opdaterer løbende den resterende brugstid i forhold til hvordan du anvender maskinen.

- Batteriet der følger med støvsugeren kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad der passer til forbrugerens behov. Derudover kan de kraftige og robuste batterier bruges til alle de maskiner der findes i Battery Power serien fra Kärcher. Batteriet og displayet kan sagtens tåle vand, og det er derfor let og enkelt, hele tiden at kunne følge med i batteriets status, siger Charlotte Bang, som er salgschef i Kärcher.

På denne måde får du mere overskud, da rengøringen fylder en lille del af hverdagen, og samtidig har du meget mere tid, til at nyde livet.

Læs om trykrenseren fra Kärcher her, som Familien Smart også får meget glæde af. 

7. juli 2020 Kärcher
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installation, der passer bedst til dig og din bolig. Læs med her og få gode råd til, hvordan du får en nemmere og smartere hverdag.

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse.

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...