Din streaming-oplevelse kan blive langt bedre med disse enkle tricks
Din streaming-oplevelse kan blive langt bedre med disse enkle tricks

Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Selv om Netflix er en enestående, brugervenlig streamingtjeneste, er der alligevel nogle fif, som kan gøre oplevelsen endnu bedre og kan spare dig for masser af triviel søgetid.

1. Brug rating-systemet

Hver gang en film er færdig, anbefaler Netflix at du rater din oplevelse med tommelfinger op eller ned. 

Bruger du denne mulighed, vil Netflix' avancerede algoritmer give dig forslag til serier, der passer med netop din smag - og foreslå dig indhold, som andre brugere, der ligner dig, har givet tommel op.

2. Brug flere brugerprofiler

Netflix giver mulighed for at have op til fem forskellige brugerkonti, hvilket gør det langt lettere at komme direkte til dine favoritfilm eller serier. 

Det er især smart, hvis du har børn, så de kan have deres egen kanal - så du ikke bliver bombarderet med tegnefilm og Disney-serier.

3. Få anmeldelser direkte på skærmen

Du kan nemt tilføje filmbasen "IMDB" direkte til din profil i Netflix. 

I Google Chrome kan du installere Enhancer for Netflix, der viser både IMDBs ratings og lader dig finde indhold i Netflix' hemmelige kategorier.

4. Få din favoritserie med på farten

Netflix har for nylig gjort det muligt at gemme film og serier, så du kan nyde dem, selvom du ikke er på nettet. 

Du kan dog kun downloade film og serier til din smartphone eller tablet, og du kan kun se indholdet ved hjælp af Netflix-appen.

5. Ryd op i anbefalede film

Hvis dine gæster har brugt din profil, så du får forslag, som du ikke synes om, kan du rydde op. 

Klik på Konto i menuen i øverste, højre hjørne, og scroll ned til Profil- og forældrekontrol. Klik på din profil og derefter på Streamingaktivitet. Her kan du fjerne de film, du ikke ønsker lignende forslag til ved at trykke på krydset til højre.

Denne artikel blev oprindeligt bragt i Komputer for alle.

10. juni 2020
Mere om Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret

Så enkelt kan det være at holde rent hele sommeren!

Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med god samvittighed. Læs om løsningen her.

Denne artikel er sponsoreret

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt - hurtigt, ufarligt og...

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt...

Denne artikel er sponsoreret

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige...

Denne artikel er sponsoreret

Sådan skaber du en ny dimension i dit hjem med el-renovering

Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installation, der passer bedst til dig og din bolig. Læs med her og få gode råd til, hvordan du får en nemmere og smartere hverdag.

Ordentligt udstyr til gode film
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i...

Råd til dig der elsker at lave mad
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tilbered kød perfekt hver eneste gang

At tilberede kød er en stor udfordring for de fleste. Hvordan undgår du at sidde ved middagsbordet med et tørt og kedeligt stykke kød? Vi...

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse. Lige nu er produktet indstillet til finalen i Danish Design Award. 

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

D.H.I.M. skaber sikkerhed og tryghed i din bolig

47 procent af alle registrerede boligbrande i Danmark skyldes el-relaterede fejl. Derfor er det en godidé at få overblik over, om dine...

Se et kort over familiens hjem her.
DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Hjemme hos familien Smart: Se alle produkterne

De næste 12 måneder har vi fået lov til at forvandle familien Bæks hjem til det ultimative smarthome. Kom med indenfor og se, hvilke produkt...