Spar på vandet med de smukkeste vand-mønstre fra hanen

Designer Simin Qiu har kreeret denne fantastiske vandhane, som skaber fortryllende mønstre og sparer på vandet i samme ombæring. Se de flotte mønstre og den vilde teknologi bag.

Af: Julie-Elsebeth Crone Johannesen, 16. december 2015

Skab mønstre med vandet og spar på vandet

Simin Qiu er studerende ved Londons Royal college of Art og har designet en fantasisk vandhane, som sparer på vandet ved at gøre strålen til et fantastisk spiral-mønster.

Teknologien bag vandhanen gør, at den kan tilføre rigeligt med vand til hænderne uden den tykke og vandkrævende stråle som vi kender. Den har tre forskelleig mønstre, som har hver deres funktion. 

Futuristisk tænkning

Simin Qiu har formået at tænke ud af boksen og komme med sit eget bud på, hvordan vi fremtidigt kan spare mere på jordens sparsomme vandressourcer. 

En kompliceret teknologi i vandhanen "Swirl" gør det muligt at skabe mønstre, som sparer på vandet og skaber mukke mønstre samtidig.

Du kan se mere til Simin Qiu og den futuristiske vandhane "Swirl" her. 

16. december 2015 Julie-Elsebeth Crone Johannesen
Mere om Det smarte bad

Dette lys til toilettet er vist ret uundværligt

De fleste af os kender det alt for godt. Du ligger i sengen om natten og diskuterer med dig selv om, hvorvidt du skal forsøge at sove videre eller give efter for din fyldte blære og gå på toilettet. Det er blandt andet mødet med det brutale badeværelseslys, der holder mange mennesker i sengen. Vi har fundet et lys til toilettet, der muligvis er løsningen på problemet.