Denne artikel er sponsoreret

Den ultimative sikkerhedsordning til hjemmet

De fleste af os vil gerne føle os sikre, men pengepungen kan være en begrænsning. Men nu kan du faktisk få dækket dine sikkerheds- og tryghedsbehov til relativt få penge. Løsningen hedder en Anyware Smart Adaptor og er et dansk produkt.

 
 

Den lille adaptor kan sættes i enhver stor fatning, hvorefter du kan sætte en LEP-pære med lille fatning i den. Adaptoren er udstyret med en hel række små sensorer, der kan måle bl.a. lyd, temperatur og fugt. Det hele kan styres nemt fra din tilhørende smartphone app, eller sættes til at køre automatisk. Du slipper altså for at bekymre dig om rigtig mange ting. 

Præventiv indbrudsalarm

Sensorerne opdager både ændringer i lyd og temperatur så Anyware kan give besked hvis nogen kommer ind i dit hjem, når du ikke er hjemme. Men den kan også simulere, at du er hjemme ved at styre lyset med tilfældige mønstre. 

Er du i tvivl om din hund gør, når du ikke er hjemme? Også her kan Anyware bruges til at følge med.

Anyware optager ikke lyd, så du skal ikke bekymre dig om andre kan lytte med. Du kan læse mere om vores sikkerhedsfunktioner her.

Vandskade og brand

Sensoren måler temperatur og luftfugtighed. Så den kan advare både i tilfælde af brand eller vandskade. Husk at den ikke er en røgalarm, men i stedet opdager ilden ved at temperaturen ændrer sig. 

Bedre indeklima

Det er ikke sundt at have en for høj eller lav luftfugtighed i dit hjem. Anyware kan fortælle dig hvis fugt eller temperatur ikke er rigtig, så du kan lufte ud eller skrue op/ned på varmen. Det gør den også ideel til børne/unge værelser, hvor man tit glemmer at få luftet ud og indeklimaet derfor bliver dårligt. Du kan læse mere om vores indeklima funktioner her

Spar energi og varme

Sensorerne kan måle om du bruger for meget varme eller strøm. Du kan selv indstille hvornår den skal give besked - fx ved 26 grader i stuen, hvilket indikerer, at du kan spare penge og energi ved at reducere temperaturen. Faktisk kan du på varmen alene spare 5-7% på din varmeregning, hvilket tjener adaptoren ind allerede det første år.

Desuden fungerer Anyware Smart Adaptoren kun med LED-pærer, hvilket giver dig op til 80% besparelse i forhold til glødepærer - men naturligvis kun i de lamper, hvor Smart Adaptoren sidder. Du kan læse mere om vores energibesparende funktioner her.

“Babyalarmen” der kan bruges hele livet 

Sensoren kan også placeres i børneværelset og bruges som babyalarm, samtidig med at den også holder øje med indeklimaet og senere i livet kan den også sikre at børnene ikke fyrer for fuglene og husker at lufte ud.

Styr lyset, også når du ikke er hjemme

Og så kan du selvfølgelig også slukke for lyset med din telefon. Eller indstille det til at slukke automatisk, når ingen er hjemme. 

Du kan stadig betjene lyset fra adbryderen på væggen eller lampen. Anyware har bygget en fisk lille 'dobbeltklik' funktion ind i Smart Adaptoren, der betyder at man kan tænde og slukke lyset uden at afbryde stræmmen ved at dobbeltklikke. Læs mere her

Se hvordan på vores YouTube kanal her.

Mange muligheder til få penge

Man kan desuden tegne et abonnement og frit ændre 'scener' eller services fra et online-katalog med Babyalarm, Wake Up Light, Skimmelsvamp-overvågning, m.fl. 

Med en Anyware Smart Adaptor er du altid informeret om dit hjem, uasnet hvor du er henne. Og du kan måle og styre mange ting fra din telefon, så der er gode muligheder for at spare energi. 

Adaptoren kan placeres hvor som helst i et rum, og du får mest ud af at den placeres centralt i 2-3 rum. Det er ikke nødvendigt at have en Smart Adaptor i hver lampe, men én per rum i de vigtigste rum - stuen, børneværelset, osv. 

Anyware virker naturligvis allerbedst, hvis den er sat op i så mange rum som muligt, men du kan sagtens starte med ét rum og udvide løbende. Anyware Smart Adaptoren koster 599,- pr. stk. og kan købes her. Du får lige nu 15% rabat hvis du køber tre eller flere.

22. marts 2018
 
 
Mere om SmartHome

Google vil skabe det hjælpsomme hjem

Står det til Google skal vi blive bedre til at lade telefonen blive i lommen og i stedet tale til vores hjem - og til hinanden. idenyt har testet Google Nest Hub.

Lyset og varmen tænder automatisk før du kommer hjem

Lad dit hjem tage imod dig med lys og varme, uden at du behøver at løfte en finger. Geo-fencing registrerer, når du kommer hjem, så lys og...

6 geniale værktøjer der kan hjælpe dig med at spare penge i hverdag...

Danskerne er blevet mere opmærksomme på deres forbrug end nogensinde før og hvad er mere oplagt, end at lade din smartphone hjælpe dig? Vi...

10 geniale apps der kan redde din sommerferie

Det kan være noget af et rod at skulle holde styr på alt fra pakkelister, valutakurser, flyinformation og vejvisning når ferien står for døren. Der er heldigvis hjælp at hente. Med disse 10 apps kan du nemt holde styr på det hele med din mobil.

Hvor får du det bedste intelligente hjem - hos Apple, Amazon eller...

Smart home er ikke længere science fiction. Flere af de store spillere som Apple, Google og Amazon er allerede kommet langt med hver deres...

Smarte julegaveideer til manden der tror at han har alt

Det er ikke altid lige nemt at finde julegaver til manden, der tror, at han har alt. Derfor giver vi dig her en guide til årets smarteste...

Snart kan du tale dansk med Google

Googles stemmestyrede assistent, Google Assistant, kan snart tale og forstå dansk.

Dette apparat fortæller dig om luften i dit hjem gør dig syg

Ny vejrstation er specialiseret i at måle dit indeklima og vise resultaterne på mobilen, så du altid kan se, om alt er ok. Producenterne...