Hvad er et SmartHome? 

Danskernes nye hjem et er smart hjem. Et smarthome for at være helt korrekt. Men hvad går det ud på? Et smarthome er en opdatering af måden, du bruger elektronik i hjemmet. Det er desuden også en opgradering af hjemmets overvågning og sikkerhed.

Intelligent belysning

Med intelligent belysning får ordet SmartHome en helt ny betydning. Selv Ikea har lanceret budgetvenlig og trådfri belysning, der kan justeres ved hjælp af din telefon – og snart vil det også være en mulighed at styre lyset i hjemmet ved hjælp af din egen stemme. Indtil da er det muligt at styre både lys og gardiner ved hjælp af sin smartphone eller en medhørerende fjernbetjening.

Et SmartHome giver bedre sikkerhed

Når dit hjem er fyldt op med gadgets, så er det langt nemmere at skabe bedre tyverisikkerhed. Det er eksempelvis blevet meget let at opsætte webcams og overvågningskameraer der, hvor du føler, at dit hjem er mest udsat. På den måde kan du følge med i, hvad der sker derhjemme, hvis du eksempelvis er på ferie, eller hvis du bare er alene hjemme.

Beskyt dig selv mod hackere og virus

Det er ikke alle, der er lige gode til at beskytte deres hjemmenetværk, wifi-netværk eller computer mod virusangreb og hackerangreb. Men med en smart boks, kan du sikre dig selv mod diverse cyberangreb.

Vi tester Cujo, der er god til familien, der besøger inficerede hjemmesider. Vi tester også Bitdefender BOX, der er et anbefalelsesværdigt stykke software, der sørger for altid at beskytte din computer. Boksen sørger desuden også for at alarmere dig, hvis din computer er i fare.

En ny smart fjernbetjening 

Det kan også være, du efterhånden er blevet ret træt af at have en masse forskellige fjernbetjeninger liggende ved sofabordet. Men nu behøver du kun én enkelt fjernbetjening til at bruge dit tv, musikanlægget og alle de andre digitale og elektroniske enheder, du har i dit hjem. 

Læs mere Gem
Sortér efter:
Varmestyring
Et tysk termostat-firma har skabt et intelligent varmesystem, der kan overvåges via en app. Systemet advarer om potentielle nedbrud og...
Gadgets
Med Google Chromecast kan du nemt forvandle dit almindelige tv til et smart-tv. Læs alt om, hvordan det fungerer her.
SmartHome
Vi deler utallige informationer, billeder og alt muligt andet om os selv på Facebook. Men hvad sker der egentligt med det, når du dør? En...
Rengøring og husholdning
Den lille smarte censor, AirThings Wave Mini, kan nu advare dig, hvis dit hjem har særlig risiko for skimmelsvamp.
Rengøring og husholdning
Danske Sandberg har lanceret to nye produkter, som kan dræbe 99 procent af alle mikroorganismer med UV-lys.
Hvidevarer
Nu kan du styre din opvaskemaskine med mobilen - også når du er uden for hjemmet. Bliv klogere på, hvilke funktioner opvaskemaskinen...
Varmestyring
Med nyt fjernvarmesystem behøver du ikke længere ærgre dig, hvis du glemmer at slukke for varmen, når du rejser på ferie.
Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret
Planlægger du en gennemgående renovering eller modernisering af dit hjem? Så går du sikkert også med overvejelserne om hvilken el-installa...
Rengøring og husholdning
Corona-virus kan overleve op til ni dage på din telefon ifølge tyske forskere. Lær, hvordan du fjerner den fra mobilen.
Wi-Fi
Er der steder i dit hjem, hvor internettet ikke altid fungerer? Så kan du let gøre signalet bedre med en såkaldt WiFi-extender.
Den smarte have
Samsungs nye fjernsyn er beregnet til at blive brugt udendørs. Så kan du følge med i fodboldkampen, mens du står og vender pølser på grillen...
Familien Smart
Denne artikel er sponsoreret
Her er den nemmeste løsning på at få hverdags rengøringen klaret på en hurtig og effektiv måde. Så har du tid til at nyde sommeren med...
betingelserne
Annuller

Alle kundeoplysninger såsom navn og adresse mv vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, hvilket betyder, at spam (adresserede reklameforsendelser, masseforsendelser via e-mail) ikke vil forekomme.