Skinkestrimler med agurk
Illustration: Suzanne Moffat

1-2 pers.
250 g skinkeschnitzel
1 lille agurk
2 tsk. majsstivelse
1 spsk. vand
2 spsk. olie
2 spsk. soja
Tilbehør: ris
Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.
Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned for varmen, kom soja ved, kog op, og server omgående med ris til.
S. Rasmussen, Svendborg

1-2 pers.
250 g skinkeschnitzel
1 lille agurk
2 tsk. majsstivelse
1 spsk. vand
2 spsk. olie
2 spsk. soja
Tilbehør: ris
Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.
Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned for varmen, kom soja ved, kog op, og server omgående med ris til.
S. Rasmussen, Svendborg
Mere om