Tilmed dig idényts nyhedsmail - og få fuldstændig styr på alle husets gøremål

Vi vil gerne gøre livet som hus- og haveejer mere overskueligt for dig. Gør som 100.000 andre hus- og haveentusiaster og tilmeld dig idényts nyhedsmail. Vi sender maks. 4 nyhedsmails om ugen, og de kan til enhver til afmeldes. Når du tilmelder dig får du vores særlige huskalender direkte i din indbakke. 

Huskalenderen gør vedligeholdelse af huset nemt og overskueligt for dig

For at sikre et sundt hjem - og at huset holder dets værdi - er det vigtigt, at du løbende tjekker og vedligeholder dit hus.

Vind, vejr og almindelig brug slider hårdt på huset i løbet af året. Sker der skader på grund af manglende vedligeholdelse, kan det hurtigt give alvorlige problemer for huset og være en omkostningsfuld affære at udbedre. 

Og tænk engang, hvis du nemt kunne få et overblik over gøremålene, så du ikke glemmer noget i årets løb. Huskalederen giver dig overblikket! Det eneste du kan gøre, for at få fingrene i den, er at tilmelde dig vores nyhedsmail. 

 

E-mail
Fornavn
Postnummer
 

100.000 andre hus- og haveentusiater modtager gladeligt vores nyhedsmail, fordi vi giver:

  • konkrete, brugbare tips og tricks til huset og haven
  • nyheder omkring lovgivning og skatteregler, der kan gøre det billigere eller dyrere for dig som villaejer
  • spændende konkurrencer og kalenderaktiviteter

Hvis du mod al forventning fortryder din tilmelding til nyhedsmailen, kan du til enhver tid afmelde dig kommunikationen igen. Det gør du via et direkte link i bunden af alle nyhedsmails.

Det er desuden vigtigt for os, at du er tryg, og vi videregiver derfor ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke.