Gør som 154.610 andre* - Tilmeld dig nyhedsbreve fra idenyt og Danske Bolignyheder

Dit hjem er den vigtigste investering i dit liv. Vi hjælper dig med at fastholde og øge værdien! 

Med nyhedsbreve fra idenyt og Danske Bolignyheder får du alle de bedste råd til livet som boligejer - året rundt. Vi guider dig til den smukkeste have og til alt det, der øger værdien af dit hjem - og dit liv som husejer.

Du kan altid afmelde dig nyhederne nederst i nyhedsbrevet. idenyt og Danske Bolignyheder behandler dine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Nyhedsbrevene indeholder annoncer, men dine oplysninger bliver ikke delt med andre. 

Få 10% rabat på ALLE idenyts kurser

Som modtager af idenyts nyhedsbrev får du 10 procent rabat på alle idenyts online kurser. 

Vi lærer dig om alt fra at holde et drivhus og den blomstrende have hele året – til hvorfor det er en god investering at invitere insekter mm. ind i din have. Du vil modtage din kode til vores online kurser i velkomstmailen fra os. Se vores aktuelle kurser her

E-mail
Fornavn
Postnummer

Få nyheder direkte i din indbakke - Tilmeld dig nyhedsmails fra idenyt og Danske Bolignyheder

Nyhedsmailene er vores redaktionelle digitale udgivelser med aktuelle nyheder om huset og haven, samt tips og tricks til husejeren hele året rundt. Du kan altid afmelde dig nyhederne nederst i alle nyhedsbreve. idenyt og Danske Bolignyheder behandler dine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken.

Nyhedsmailene indeholder annoncer, men dine oplysninger bliver ikke delt med andre.

Læs mere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*pr. 29. oktober 2020