[VIDEO]: Sådan fjerner du kalk på dit armatur

[VIDEO]: Sådan fjerner du kalk på dit armatur
[VIDEO]: Sådan fjerner du kalk på dit amaturKalkaflejringer: Video af rengøringsekspert, Louise GrønhøjOh jo, at fjerne kalk kan være en stor udfordring for mange.

Og det sker dagligt, at jeg modtager henvendelser fra folk, som på en eller anden måde har problemer med at fjerne kalk.

Derfor har jeg også besluttet mig for, at lave den her lille serie af blogindlæg med tilhørende videoer over temaet ”Sådan fjerner du kalk”.

Faktisk har jeg allerede skrevet det første
"sådan fjerner du kalk på dine klinker".

Det kan du læse HER

Og du kan se min video HER

Nå men altså. Gad vide om du kender følelsen af, at du lige burde klare opgaven og få fjernet det der kalk, men at du virkelig bare ikke lige gider? Og følelsen af dårlig samvittighed og negative tanker fordi du lige kommer til at udsætte opgaven for 117. gang.

Der er ikke ret mange som tænder på at fjerne kalk. Tværtimod er der mange som tænder af over at skulle bruge sit krudt på at fjerne kalk.

Og man ville ønske det var klaret allerede. Fordi det ville være en kæmpe lettelse og det ville gøre en glad faktisk.

Den følelse kender jeg!

Altså ikke lige i forhold til rengøring og at fjerne kalk, men i andre forbindelser altså.

Jeg har på fornemmelsen at det der med at fjerne kalk afskrækker mange. Måske fordi de ikke lige har haft den store succes med at fjerne kalk endnu. Og måske i virkeligheden synes det er et n-e-v-e-r-e-n-d-i-n-g projekt som bare aldrig stopper.

Og det er super ærgerligt.

Fordi jeg ved hvordan du fixer opgaven på under 5 minutter.

Jo, på under sølle 5 minutter. Se min video ved at klikke her.

Og dit armatur kommer til at fremstå skinnende rent og lækkert som nyt. Og det er altså ikke bare noget jeg siger. Jeg lover dig det simpelthen. Altså hvis du gør som jeg siger.

Det er så let at fjerne kalk!

Hvis du vil have syn for sagen, så se min video ved at klikke HER.

Sagen er nemlig den, at du bare skal skaffe det rigtige grej og droppe alt knogfedt. At fjerne kalk drejer sig om at indse, at det bare er en kemisk reaktion der skal til. Syre fjerner kalk. Eller retter det går i forbindelse med kalk og opløser kalk.

Bum.

Punktum.

Så når først du har anskaffet dig en effektiv syreholdig kalkrens, så vil du helt sikkert blive overrasket over hvor nemt den gør jobbet for dig. Og nej, vi er ikke ligefrem ude i et af mirakelmidlerne fra tv, der gør rent på områder hvor det ikke engang er brugt.

Vi er ude i en regulært syreholdig kalkrens beregnet til opgaven.

Du kan også bruge fx. almindelige husholdningseddike, hvis nu ikke opgaven er for krævende. Til gengæld så anbefaler jeg ikke at du bruger hverken koncentreret saltsyre, eddikesyre eller ligende rene kemikalier. De er ofte lige voldsomme nok til at fjerne kalk med, forstået på den måde at de tit ødelægger overfladen på dit materiale også. Du skal i hvert et tilfælde være ret forsigtig.

Og det er jo ikke meningen.

Det er altid en gode ide, at sikre at materialet tåler det produkt man vælger at anvende selvfølgelig.

# BONUS INFO 1:
Det er en kæmpe fordel at kunne spray din kalkrens på, sådan kan du lettere påføre produktet på svært tilgængelige steder.

#BONUS INFO 2:
Fugt altid overfladen med rent vand først, og kom derefter din kalkrens på den fugtige overflade. Så binder produkt og overflade tit bedre.

#BONUS INFO 3:
Virketiden for din kalkrens er faktisk ikke så vigtig. Det er en myte, at det er mere effektivt jo længere din kalkrens den sidder. Der er en bestemt mængde effektive virkestoffer i produktet. Og når de "rent kemisk" er brugt op. Så kan din kalkrens ikke mere. Så kan du med fordel gentage behandlingen med noget friskt kalkrens.

Sådan gør du:

1. Spray på armatur og lad det virke 2 min.
2. Skrub med en svamp som ikke ridser
3. Skyl med lunkent vand og tør efter med klud

God rengøringsenergi og ønsker om de flotteste rengøringsresultater <3

Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

PS: SE VIDEOGUIDEN - KLIK HER

 

 

 
14. januar 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

&#8211; [SE VIDEOGUIDE &#8211; KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu [&#8230;] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO &#8211; KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  [&#8230;] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du [&#8230;] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask