[VIDEO]: Sådan fjerner du genstridige kalkaflejringer

[VIDEO]: Sådan fjerner du genstridige kalkaflejringer
Kalkaflejringer, Af rengøringsekspert, Louise GrønhøjKalkaflejringer: Video af rengøringsekspert, Louise Grønhøj
Avs, den her kalkaflejring er ligesom til at få øje på ikke?


Forleden startede jeg min lille hvide Fiat 500, og kørte hele vejen fra Nordjylland og til Fyn for at besøge Stine. Og Stines kalkaflejringer.

Stine havde kontaktet mig, og var enormt frustreret og ærgerlig over, at badeværelset i hendes enormt tjekkede og kun 4 år gamle badeværelse var fuld af kalkaflejringer.

Og den udfordring kunne jeg ikke stå for!

Jeg må også ærligt tilstå, at det jeg så hos Stine var noget af det værste jeg nogensinde havde set. Kalkaflejringerne var enorme, og havde bidt sig fast i kæmpe store plamager næsten over alt i hendes bruseafsnit.

Hun havde selv opgivet!

Og måske har du også tænkt noget i retningen af, "jeg magter simpelthen ikke at bruge mere krudt på det bras og de kalkaflejringer".

Men fortvivl ej, for i de kommende blog indlæg vil jeg fortælle dig hvordan du nemt, hurtigt og effektivt kan fjerne kalkaflejringer på klinker, armatur, mm.

Hæng på!

Den gode nyhed er nemlig, at det ikke behøver at være så svært med de der kalkaflejringer. Kalk er basisk og opløses let som ingenting af syre. Så det der er totalt afgørende for dit resultat er, om du bruger en effektiv kalkrens, der indeholder de syre som opløser kalk effektivt.

Og faktisk er det så ellers så simpelt...

Spray på - lad virke 1 minut - skrubbe let - skyl af.

Hvis du synes det lyder for godt til at være sandt, så se den videoguide jeg har lavet til dig. Se videoen - KLIK HER.

Den er komplet autentisk og ude fra den virkelig verden hos Stine på Fyn.

Og hvordan er det så lige med det der "ikke syrefaste materiale" som fx. eksklusivt og fornemt marmor? Marmor er en kalkholdig sten, og når du rengør den med en syreholdig kalkrens, så vil der desværre ske det, at selve stenen også vil gå i opløsning med kalkrens syre. Så der har vi til gengæld balladen. Der findes dog kalkrens uden syre på markedet, men desværre er det ikke min erfaring at de er særlig effektive.

Jeg håber at du kan bruge min videoguide til noget, og du er som altid velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet nedenfor.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj
25. november 2013
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask