[Rengøringsmidler]: Har du tjek på sikkerheden?

[Rengøringsmidler]: Har du tjek på sikkerheden?
Louise Grønhøj, rengøring og rengøringsmidler

Jeg elsker effektive rengøringsmidler.

Men jeg har også respekt for dem!

Uanset hvordan vi end vender og drejer det, så kan vi ikke komme uden om, at rengøringsmidler er kemikalier. Det er min helt klare opfattelse, at rengøringsmidler skal bruges med omhu, og at rengøringsmidler skal håndteres med forsigtighed.

Mine rengøringsmidler hjælper mig med nem og effektiv rengøring. Jeg vil endda strække mig så langt, at jeg vil sige at mine rengøringsmidler hjælper mig med at passe på og vedligeholde mine ting. Og det synes jeg er værdifuldt!

Så når jeg har en facebookside under titlen "Louise elsker rengøringsmidler", så er det faktisk fordi, at jeg mener at det som rengøring og rengøringsmidler kan gøre for os, og for vores ting er værdifuldt. Og uden det skal blive alt for langhåret, så mener jeg faktisk at rengøring og omhyggelig vedligehold af vores ting kan spare vores miljø for helt enorme mængder af affald.

Nå, men nok om den snak!

Har du mon tjek på sikkerheden? Har du mon opbevaret dine rengøringsmidler korrekt? Eller kunne du mon få noget ud af mine sikkerhedstips her?

Ting du kan overveje:

#1:
Opbevar altid dine rengøringsmidler på et sikkert sted. Dvs. gerne i et skab hvor du kan låse dem inde. Eller i et skab som er placeret sådan at børn og dyr ikke lige kan komme til dine rengøringsmidler.

#2:
Husk at du aldrig må hælde dine rengøringsmidler om på en anden flaske end den oprindelige.

#3:
Sørg altid for at låget på dine rengøringsmidler er skuret godt fast. Dels fordi at der jo kan ske det at flasken vælter, men også fordi at enkelte rengøringsmidler står og afgiver dampe.

#4:
På dine rengøringsmidler vil der typisk være en sikkerhedsforskrift. Og den skal du selvfølgelig altid følge meget nøje.

Måske skal påsken gå med oprydning, gør det selv projekter, rengøring eller måske noget helt andet. Her har du 4 konkrete fif til hvordan du opbevarer dine rengøringsmidler rigtigt.

Tilbage er der vist bare at sige, at jeg synes du skal passe rigtig godt på dig selv, dem du elsker og dine ting <3

Hav den mest fantastiske påske.

Kh. Louise


PS: FIK DU SET MIT MEST LÆSTE BLOGINDLÆG NOGENSINDE? HVIS NEJ SÅ KLIK HER.


 
16. april 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

&#8211; [SE VIDEOGUIDE &#8211; KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu [&#8230;] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO &#8211; KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  [&#8230;] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du [&#8230;] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask