[Mirakelsvamp]: Fjern genstridige pletter og grimme mærker uden at ridse

[Mirakelsvamp]: Fjern genstridige pletter og grimme mærker uden at ridse
mirakelsvamp-billedeGenstridige pletter og grimme mærker på en sart overflade kan umiddelbart virke som en umulig rengøringsopgave.

[SE MIN VIDEO HER]

Og her mener jeg pletten, som du tænker er umulig at fjerne, enten fordi den er placeret på så sart et materiale at du ikke tør bruge rengøingsmidler, eller på en overflade hvor du ikke tør bruge en almindelig skuresvamp af frygt for at komme til at ridse.

rengøring med mirakelsvamp Faktisk har jeg selv lige netop stået i sådan en situation, hvor jeg bare ikke lige helt vidste hvad jeg skulle gøre.

I mit køkken har jeg sådan nogle meget flotte og helt hvide stole.

Med verdens mest ru overflade.

De fanger alt.

Men jeg elsker de stole, og synes de er så flotte. Altså når de er rene og pæne!

Af flere omgange har jeg tænkt, at de nok var et ærgerligt fejlkøb som jeg måtte skifte ud på et tidspunkt.

Men så fandt jeg frem til en løsning. Og den vil jeg dele med dig!

Jeg har nemlig fundet frem til en svamp, som er så fantastisk at det er helt på sin plads at kalde den for mirakelsvampen. Den kan fjerne selv de mest genstridige pletter på de mest sarte overflader. Svampen her overrasker mig igen og igen.

Og hvorfor har jeg dog ikke tænk på den svamp noget før. Den skuffer mig aldrig!

mirakelsvampMirakelsvampen bruges uden rengøringsmidler, og virker simpelthen perfekt blot med helt almindeligt vand på.

Og det gælder at...

1. Mirakelsvampen kan bruges på fliser, vægge, døre, karme og lister

2. Mirakelsvampen bruges til at fjerne mærker efter kuglepen, blyant, tusch og endda sprittusch

3. Mirakelsvampen er god i håndvaske og på de fleste vandhaner

4. Mirakelsvampen kan i mange tilfælde pletfjerne ekstremt effektivt på tøj og  andre tekstiler som fx. gulvtæpper mm.

5. Mirakelsvampen er god til pletter som er indgroet, og dermed ekstra genstridige og sidder mere fast end normalt

I det hele taget så elsker jeg mirakelsvampen her, da jeg især kan bruge den på overflader hvor jeg er lidt usikker på hvad materialet tåler. Hvis blot materialet tåler vand kan mirakelsvampen i de fleste tilfælde bruges, og jeg behøver ingen skrappe rengøringsmidler eller at være bange for at komme til at ridse.

BONUSINFO: Når du "vrider" svampen er det en god ide ikke at klemme den krøllet sammen i hånden, men derimod trykke med flad hånd på hver side af svampen, og på den måde presse vandet forsigtigt ud. Det giver en længere holdbarhed af svampen. Svampen fås i forskellige størrelser og farver. Mirakelsvampen forhandles hos professionelle leverandører af rengøringsmidler og nogen gange også i byggemarkeder.

Så hvis du har nogle pletter, mærker eller overflader med en kedelig tone af gammelt indgroet snavs, så håber jeg at mit blog indlæg om mirakelsvampen har inspireret dig til at afprøve metoden.

Pas på dig selv, dine kære og dine ting. 

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

PS: FÅ MERE GRATIS INFO FACEBOOKSIDEN - KLIK HER

15. oktober 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask