[Kalkfjernerguide]: Fjern kalk fra glaslågen i din bruserkabine

[Kalkfjernerguide]: Fjern kalk fra glaslågen i din bruserkabine
Fjern kalk fra glaslåge i bruser En glaslåge i bruserkabinen er flot.

Super flot.

Altså hvis den er skinnende ren!

Til gengæld så ved jeg også, at vi i mit hjem ikke altid lige husker det der med aftørring efter brug, og jeg ved at vi uanset hvor meget vi forsøger at forebygge og vedligeholde kommer ud for, at der over tid vil ophobe sig belægninger af kalk.

Kedeligt kalk. Grimt kalk. Genstridigt kalk. Kalk som belægninger.

Altså kalk hist og pist. Kalk alle vegne. Kalk på glasplade, armatur og klinker.

Sådan er det bare (altså måske kun hjemme hos mig).

Hvis du nu også helt tilfældigvis kender til det der kedelige slør af kalk, og en ikke ligefrem skinnende ren glaslåge i din brusekabine, så er den gode nyhed at jeg vil vise dig hvordan du nemt og effektivt kan løse udfordringen.

I min seneste video har jeg besøgt Annette fra Aalborg, som udelukkende kontaktede mig for at få hjælp til at fjerne kalk i hendes brusekabine.

Mit besøg gik godt. Og Annette blev så glad. Faktisk så glaslågen ud som ny da jeg gik igen.

Se videoen og find ud af hvordan jeg gjorde - KLIK HER. 


Du kan gøre præcist det samme!

Og også uden at det behøver at tage hverken halve eller hele dage.

Det vigtigste er, at forstå at syre fjerner kalk. Og en effektiv kalkrens med gode syre i gør den helt store forskel. Sådan er det bare. Punktum.

Kalk på glaslåge i brusekabineDerfor kan du anskaffe dig:

1. En effektiv kalkrens med gode syre i.
2. En forstøver som gør det lettere at arbejde på lodrette flader
3. En god svamp med skurenylon eller en børste i tilpas hårdhed
4. En klud med tætte fibre til stribefri optørring

Fremgangsmåden er simpel og lige til at gå til. Og det er præcist så let som det ser ud til. Lad blot produktet og rekvisitter arbejde for dig. 

Jeg håber, at min video har været til inspiration, og at du nu måske har lyst til at lave præcist samme forvandling i dit hjem.

Hvis du har nogen spørgsmål eller andet, så efterlad en kommentar til mig nedenfor bloggen her. Den vil jeg elske at læse.

Kærlig hilsen og god rengøringskarma fra
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

 

PS: Metoden her gælder kun på overflader som tåler syre selvfølgelig (vær opmærksom på en eksklusive klinke af fx. marmor, skiffer og lignende).

PPS: Læs flere gratis rengøringsfif på bloggen.

 
17. september 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask