[Gulvvaskeguide]: Nem og effektiv gulvvask

[Gulvvaskeguide]: Nem og effektiv gulvvask
GulvvaskJeg har noget på hjertet.

Faktisk noget som jeg decideret brænder for at dele med dig.

Fif omkring nem og effektiv gulvvask. 

Nogen hader det. Jeg elsker det.

Jo, jeg gør så!

Fordi gulvvask er legende let. Fordi gulvvask ikke behøver tage lang tid. Fordi gulvvask med rette metode kan løfte rengøringsstandarden gevaldigt.

Når jeg sådan brænder for at dele min fif med dig, så er det udelukkende fordi jeg ved, at de fif her kan jeg gøre livet lettere for dig, og skabe endnu mere tid til dig og det du elsker. Ironisk nok, så synes jeg i bund og grund nemlig ikke, at du skal bruge overflødigt tid på rengøring.

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser dig det grej jeg selv foretrækker, men også fortæller dig om hvordan du bruger det, og generelt omkring de 4 vigtigste ting omkring gulvvask.

Se min video om gulvvask - KLIK HER.

 

Gulvvask udstyr til vask af gulveUdstyr til gulvvask:
Der findes et hav af varianter. Noget af det som jeg synes er vigtigt er, at du vælger noget robust udstyr i en god kvalitet, da det er bedre at arbejde med og dermed gør jobbet lettere og hurtigere for dig. Om du er til mopper der monteres med velkro, knapper eller andet er ikke så vigtigt. Vælg helst et skaft med teleskopskaft, sådan du kan indstille højden så den passer perfekt til dig. En kombimoppe bestående både af mikrofiber og bomuld er optimal fordi, at den sikrer en perfektopsuning af dit snavs og vaskevand.

Korrekt ergonomi ved gulvvask:
Indstil skaftet i "din hagehøjde" og opnå på den måde den bedste ergonomi ved gulvvask. Når du skal skifte moppekluden kan du med fordel vende moppen om, sådan du ikke behøver at bukke dig ned til moppen, men sådan at moppen kommer op til dig.

Optimal metode ved gulvvask:
Vask med en bevægelse som ottetaller. På den måde trækker du snavset foran dig hele tiden. Undgå altid at vaske lidt i den ene retning, og så lidt i den anden retning. Hold system i din vaskebane og få det bedste resultat med din gulvvask. Brug gerne en tør moppe efterfølgende til at suge eventuel snavset vaskevand helt væk med.

Dosering af sæbe:
Det er enormt vigtigt at din dosering af sæbe er korrekt. For meget sæbe kan give gulvet en fedtet og mat overflade. Hvis du er kommet til at lave en overdosering, er det bedste du kan gøre kun at vaske gulvet i rent vand en periode.

Håber mit blogindlæg og mine fif om gulvvask, har inspireret dig til at åbne alle vinduer op, tænde for noget fedt musik og tage en dans med moppen.

Pas på dig selv, dem du elsker og dine ting.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

 

 

 
10. september 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask