[FUGERENS]: Sådan rengør du fugerne mellem klinkerne nemt og effektivt

[FUGERENS]: Sådan rengør du fugerne mellem klinkerne nemt og effektivt
Fugerens: Sådan rengør du dine fuger mellem klinkerne[Se videoen - Klik her]

Der dufter rent og lækker. Du har netop vasket dit gulv. Klinkerne står skinnende rene. Alt burde være i den skønneste orden.

Men det er det ikke.

Fugerne mellem klinkerne driller.

Kender du også til gule fuger, plettede fuger, tilkalkede fuger, rødlige fuger eller i det hele taget bare grimme fuger mellem klinkerne.

rengør fugerne mellem klinkerneDe gør ikke ret meget godt for helhedsindtrykket vel? Og det er især en frustration fordi du tænker "sikke dog et hestearbejde at rengøre alle fugerne mellem klinkerne".

Men det er nemt!

Og den gode nyhed er, at jeg i dag vil dele min yndlingsmetode med dig, og den metode som hjælper dig med nem og effektiv fugerens mellem dine klinker. Du vil endda formentlig tænke ”okay ja, det der er altså enormt smart”

Er du klar? Se her hvordan du nemt renser fugerne mellem dine klinker.
SE VIDEOEN - KLIK HER.

Og man kan faktisk sige, at jeg er gået hen og blevet lidt bidt af det.

Okay lidt meget måske.

Jeg gjorde det på et hotel!


Bare fordi jeg ikke kunne lade være.

Det var fantastisk.

Nemt.

Hurtigt.

Effektivt.

Forvandlende.

Jeg har også gjort det hos Julia.

Hun blev glad.

Og droppede ideen om, at udskifte alle fugerne mellem klinkerne i hendes badeværelse.

Du kan gøre akkurat det samme. Altså bare hjemme hos dig selv.

Der er ikke så meget hokus pokus i rengøringsudfordringen. Den er intet mindre end uundgåelig. Vi er nemlig oppe mod tyngdekraften. Og sagen er nemlig den, at fugerne typisk vil ligge under klinkernes niveau, og dermed vil alt snavs og endda snavs fra vaskevandet altid søge mod fugerne.

Så uanset om du bruger en gammel gulvskrubbe med en slatten karklud eller Danmarks bedste gulvvaskemaskine, så vil fugerne mellem dine klinker over tid altid blive triste og snavsede.

Du kan derfor ikke undgå, at skulle rengøre fugerne mellem klinkerne grundigt en gang imellem. Bare engang imellem.

Og, hvordan gør man så det lettest, hurtigst og mest effektivt?

Om der er tale om rengøring af fugerne mellem klinkerne i badeværelset, rengøring af fugerne mellem klinkerne i bryggerset, eller rengøring af fugerne mellem klinkerne et helt 3. sted er underordnet.

Princippet er det samme.

Sådan gør du:

1. At du skal bruge det rigtige rengøringsmiddel til fugerens
2. At du skal bruge en velegnet børste til fugerens
3. At varmt vand altid hjælper med at opløse snavset bedre

Om du så bruger en professionel skrubbemaskine med specialdesignet børste, eller en lille børste i den rigtige størrelse er ikke så afgørende for resultatet (måske for tidsforbruget).

Det som er afgørende er, at du skal være parat til at skrubbe. For opgaven kræver nogle skrub.

Men det kan sagtens lade sig gøre, og du vil blive overrasket over hvordan du med en effektiv fugerens kan forvandle grimme kedelige fuger til skinnende rene og pæne som nye.

Det pynter skulle jeg hilse og sige. Det gør så meget for helhedsindtrykket!

Når det så kommer til rengøringsmidlet, så vil jeg helt bestemt anbefale dig et produkt i den lidt skrappere afdeling (altså dvs. et rengøringsmiddel der enten har en høj eller en lav pH værdi). Simpelthen af den simple årsag, at det vil lette jobbet noget så gevaldigt, og det vil give dig et lange bedre rengøringsresultat.

1. Brug en kalkrens hvis du vil rengøre fugerne i et område, hvor der er mange kalkaflejringer

2. Brug en Grundrens hvis du vil rengøre fugerne steder, hvor kalk ikke er et problem (fx. bryggers, køkken, garage og ligndene steder)

#Bonusinfo A: Fugt altid overfladen med vand inden du påfører dit rengøringsmiddel. Det er vigtigt, at fugerne er mættet med vand inden du påbegynder din behandling.

#Bonusinfo B: Fjern altid det snavsede vaskevand ved at skylle efter med rent vand og tørre efter med en ren klud.

Faktisk tør jeg love dig, at det er umagen værd, og at du vil blive ret så begejstret for resultatet. Den lille forvandling gør helhedsindtrykket så meget mere lækkert.

Jeg håber at mine rengøringstips har inspireret dig, og at du kunne have lyst til at lave samme forvandling i dit hjem.

Men pas på. Du gå hen og blive bidt af det.

Kærelig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj


PS: Se vidoen – KLIK HER.


 

 
1. august 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask