Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du ved hvorfor du gør rent!

Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du ved hvorfor du gør rent!
Uha, hvor har jeg glædet mig til at hilse på dig!

Louise Grønhøj, Rengøring og rengøringsmidler

Og jeg kan ærligt fortælle dig, at det er med stor spænding og mange smukke sommerfugle i maven, at jeg skriver det første blogindlæg.

Jeg vil elske at dele min store viden med dig, og jeg vil rundhåndet dele ud om emnet rengøring, som er en af mine store passioner.

Det får du fra mig:

- Tips & tricks
- Rengøringsguider
- Insiderviden fra branchen
- Aha-oplevelser
- Mulighed for at stille spørgsmål og meget meget mere med jer.


I højre side finder du min præsentation, hvor du kan læse lidt omkring mig og min baggrund for at blogge om emnet rengøring og rengøringsmidler.

Så lad os fluks springe over al ”snik-snak” og komme lidt igang.

Hvad er rengøring og hvorfor?

Jeg kan lægge ud med at fortælle dig, at det er rigtig mange forskellige årsager til at gøre rent. Og via min professionelle indgangsvinkel, skulle jeg da også lige hilse og sige, at der er mange meninger om emnet.

For mit eget vedkommende, er det vist nærmest umuligt at skjule min begejstring for rengøring, rengøringsmidler, rengøringsmetoder og frem for alt resultaterne af høje rengøringsstandarder. Du skal få historien uden filter, men lov mig at du husker på, at der heldigvis er forskel på folk.

Vil du have min historie uden filter?

Jeg er en af dem, som virkelig godt kan lide når der er rent og ryddeligt omkring mig. Altså sådan virkelig godt kan lide når der er rent og pænt (læs: jeg bliver en lille smule panisk hvis det hele sejler omkring mig, og nullermændene danser når man går forbi dem). Kender du typen eller er du måske selv en af dem? Og lad mig straks sige, det er ikke fordi jeg ikke tåler rod og snavs hos andre, men mere fordi at jeg opnår en decideret glæde og ro, når der er rent og pænt omkring mig derhjemme.

Nå jo, så er der også alle bonuseffekterne som betyder, at jeg samtidig vedligeholder mine ting, og dermed passer på mine værdier, så de holder sig bedre og længere. Ligesom der er fordelene omkring et godt indeklima. En mindre risiko for spredning af bakterier i et rent køkken. Og meget meget mere.

Med indlægget ønsker jeg, at lægge op til debat omkring hvorfor du gør rent, og hvad rengøring egentlig betyder for dig.

HVORFOR GØR DU RENT?

- Gør du det, fordi du skal?
- Gør du det fordi du får gæster?
- Gør det det for din egen skyld eller for andres skyld?
- Eller hvorfor?

Jeg er meget nysgerrig omkring at høre fra dig, og glæder mig til at læse hvad du skriver til mig. Hvorfor gør du rent og hvad betyder det for dig?

Kærlig hilsen
Louise
15. december 2011
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask