Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask
 

Gulvvask, rengøring og rengøringsmidler v/Louise Grønhøj

Fra mit tidligere indlæg kender du allerede til, de 3 ting der overordnet set gør din gulvvask nem, effektiv og lynhurtig.


1. Vælg det rigtige udstyr
2. Vælg den rigtige metode
3. Vælg det rigtige rengøringsmiddel

** LAD OS IGEN VARME OP MED EN LILLE VIDEO ** KLIK HER:

https://www.youtube.com/watch?v=BXDdVdtFqs8&feature=related

Del 1 af 3 handlede om UDSTYR, og del 2 af 3 skal handle om METODE. Er du klar til at få mine hemmeligheder omkring metoden?

Godt så... Selvfølgelig er det vigtigt at have det rigtige udstyr og det rigtige rengøringsmiddel, men det er mindst lige så vigtigt at anvende den rigtige metode. Jeg har efterhånden set lidt af hvert, og jeg kan fortælle at 9 ud af 10 gange løser jeg rengøringsudfordringer omkring gulvvask blot ved at evaluere på rengøringsmetoden.

Så den gode nyhed er, at der er virkeligt meget at hente ved at
anvende den rigtige metode, og jeg vil nu løfte sløret for de mest typiske
metodefejl.


A. Det er meget vigtigt, at du laver den helt rigtige opløsning af dit rengøringsmiddel. Læs grundigt på rengøringsmidlets emballage hvilken dosering der anbefales at anvende. Faktisk kan både underdosering og overdosering give problemer. En underdosering vil typisk give dig oplevelsen af en ineffektiv sæbe, imens en overdosering ofte efterlader dit gulv med en grim fedtet overflade i form af en sæbefilm.

B. Du kan med meget stor fordel udskifte dine gulvmopper og dit vaskevand hyppigt. Faktisk anbefaler jeg de professionelle at udskifte deres gulvmoppe allerede efter 30-40 kvadratmeter. Altså vask et areal på 30-40 kvadratmeter - udskift den brugte moppe med en ny/ren moppe - vask så de næste 30-40 kvadratmeter - osv. Sagen er den, at det er afgørende for dit resultat at du vasker med en ren moppe, og at det vaskevand du bruger også er rent og friskt. Der er trods alt grænser for hvor meget snavs en moppe kan holde i sig, og ved at udskifte den "til tiden" undgår du at komme til at "køre rundt" i det gamle snavs. Måske lyder det banalt, eller måske har du aldrig tænkt over det før! Hvis det sidste er tilfældet, så kan jeg berolige dig og afsløre, at det er den metodefejl jeg hyppigst ser i forbindelse med gulvvask.

C. Tør til slut efter med en helt ren og tør moppe. Det er fristende at lade det nyvaskede gulv lufttørre, men det er min klare anbefaling at man tørrer gulvet efter med en helt ren og tør moppe. Selvom moppen man brugte til at vaske gulvet med i første omgang selvfølgelig har opsamlet en masse snavs, kan der sagtens være mere snavs tilbage i det vaskevand som nu lægger tilbage på gulvet. Det er derfor en fordel at opsamle det sidste snavs op ved at tørre efter med en ren og tør moppe.

Værsgo - mine gratis fif omkring metoden fra mig til dig. I næste blogindlæg vil jeg fortælle dig hvordan du vælge der rigtige rengøringsmiddel til dit gulv.

Rigtig god "gulvvaskefornøjelse", masser af god energi  og kærlig hilsen
Louise

 
18. marts 2012
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

[SE VIDEOGUIDE KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt...

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO – KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget dig sammen til at rengøre alle dine skuffer.  Indvendigt. I do. Nu skal man jo ikke tage det personligt, men jeg bliver næsten provokeret af den […] The post Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge… appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur...

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får du mine 5 bedste mormorfif til perfekt og nem vask af dine vinduer: 1. Hvis ikke du ønsker at købe en rigtig vinduessæbe, så kan du […] The post VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder...

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Indret dit hjem rengøringsvenligt

Indret dit hjem rengøringsvenligt

Gæk gæk gæk

Gæk gæk gæk

Louise gør rent (køkken)bord!

Louise gør rent (køkken)bord!

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask