Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask
Gulvvask, rengøring og rengøringsmidler v/ Louise Grønhøj


Fra mit tidligere indlæg kender du allerede til, de 3 ting der overordnet set gør din gulvvask nem, effektiv og lynhurtig.


1. Vælg det rigtige udstyr
2. Vælg den rigtige metode
3. Vælg det rigtige rengøringsmiddel


** LAD OS VARME OP MED EN LILLE VIDEO **
KLIK HER: https://www.youtube.com/watch?v=BXDdVdtFqs8&feature=related

Og nu skal vi lidt mere i dybden med det! Er du klar til at få mine hemmeligheder om valget af det rigtige udstyr?

Oh jo.. Lad mig lige slå fast, at selvom jeg elsker rengøringsmidler og rengøring, er det stadig EKSTREMT VIGTIGT  for mig, at det er LET & LIGETIL. Det må også meget gerne gå lidt  "TJEPT" selvfølige uden det går ud over kvaliteten.

Og her er det rigtige udstyr i den grad afgørende!!! Virkelig. Jeg lover dig, at du vil bliver overrasket over, hvad det rigtige udstyr kan gøre for dig. Der findes et hav af metoder, og man skal selvfølgelig altid vælge lige præcis den man bedste kan lide (det er vi eninge om ikke?). Men jeg vil gerne dele min personlige farvorit med dig!

Jeg elsker den her slags moppe (se video). Og for mig er det faktisk næsten som at danse (bonus: du fører endda selv an, og ingen dårlig dansepartner får dig ud af balance). Den vejer næsten ingenting og er super let at bevæge henover dit gulv. Selve moppen sidder fast med velcro, og kan fluks skiftes i et snuptag. Skaftet kan indstilles så det passer perfekt i din højden.

For mig er udstyret i den grad afgørende, og jeg kender til alverdens forskellige slags udstyr til gulvvask. Men som sagt, så har alle jo deres favoritter. Den her type synes jeg bare du måtte kende til, for den gør virkelig mit liv noget lettere!!!

Den kan bruges både med en våd og en tør moppe på. Altså det er den samme moppe, men den kan bruges både som tør og som våd. Som våd er den super effektiv til regulær gulvvask, imens den som tør snildt erstatte en støvsugning i ny og næ (de store rengøringsselskaber "tørmopper" i stor stil. Og det går lynhurtigt).

Der er 1000 ting jeg kunne fortælle, men jeg må begrænse mig.
dog lidt extrainfo:

a. Brug altid moppen i 8 talsbevægelser
b. Hold den tæt ind til kroppen det er mest ergonomisk korrekt
c. Indstil teleskopskaftets længde korrekt (det er din hagehøjde)
d. Når du vil sætte en ny moppe på, så vend moppen rund i stedet for selv at bukke dig ned.

Nok om udstyr for denne gang - vi ses/skrives snart ved igen, hvor jeg vil fortælle dig om valget af det rigtige rengøringsmiddel.

Hav en skøn dag.

Kærlig hilsen
Louise
14. marts 2012
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

[SE VIDEOGUIDE KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt...

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO – KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget dig sammen til at rengøre alle dine skuffer.  Indvendigt. I do. Nu skal man jo ikke tage det personligt, men jeg bliver næsten provokeret af den […] The post Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge… appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur...

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får du mine 5 bedste mormorfif til perfekt og nem vask af dine vinduer: 1. Hvis ikke du ønsker at købe en rigtig vinduessæbe, så kan du […] The post VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder...

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Indret dit hjem rengøringsvenligt

Indret dit hjem rengøringsvenligt

Gæk gæk gæk

Gæk gæk gæk

Louise gør rent (køkken)bord!

Louise gør rent (køkken)bord!

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask