[Bilrengøring]: Få en ren og lækker bil på rekordtid

[Bilrengøring]: Få en ren og lækker bil på rekordtid
BilrengøringMin datter, hun hedder Johanne og er vild med at skrive. Forleden skrev hun sit navn på bagsiden af passagersædet i min bil. Og til det må jeg bare sige, at der findes pletter, man aldrig må slette. Det her er en af dem!

Når det så er sagt, så har jeg noget med rene biler. Jeg elsker dem. Det behøver ikke være nye smarte biler, nej bare rene og velduftende biler. De er lækre.

Faktisk elsker jeg at køre i bil. Det er nemlig tit i min bil, de kreative tanker opstår. Når musikken spiller, og solen varmer, opnår jeg ligefrem de vildeste lykkeglimt. Du ved nok følelsen af, at alt er godt, og ingenting i hele verden kan vælte dig.

Men det sker kun når bilen er ren, og mit hjem, som jeg netop har forladt, er i en nogenlunde rengøringsforfatning. Engang var der en, som fortalte mig, at kun et geni kunne overskue komplet kaos. Så lad mig lige straks slå fast, at jeg på ingen måde er et geni. Jeg kan godt lide at have overblik og overskud, og det kommer mest til mig, når jeg har fod på situationen.

bilrengøringNå men, det korte af det lange er sådan set også bare, at jeg gerne vil give dig 5 fif til hurtigt og relativt nemt at pifte din bil op, så den bliver ren og lækker og måske kan give dig en masse lykkeglimt, mens den tager dig ud i verden.

1. Ryd op. Alt ragelse skal ud. Rod har aldrig været lækkert. Grib chancen nu og få det ud, så der kun er de ting, du har brug for tilbage. Og måske skal de endda arrangeres sirligt i en kasse, der fast kan stå i dit bagerum. Fjern også alle løse måtter.

2. Støvsug bilen. Start oppefra og arbejd dig systematisk ned. Vær grundig og brug de mundstykker, der passer bedst til opgaven.

3. Aftør alle overflader med en hårdtopvredet mikrofiberklud (den striber mindst på de blanke overflader. Brug et mildt universalrengøringsmidel. Tør evt. efter med en knastør klud for at få alt opløst snavs med. Det er vigtigt at være omhyggelig, og du kan bruge rengøringstippet med at lægge kluden omkring en smørkniv, når du skal ind i små riller og revner.

4. Trafikfilm på ruden opstår over tid, og du kan derfor med fordel vaske og pudse din rude i to trin. Først laver du en opløsning af ganske almindeligt håndopvaskemiddel i varmt vand og vasker ruden ned med det. Bagefter pudser du den med en effektiv glasrens med masser af opløsningsmidler i. Det giver et super flot og stribefrit resultat.  

5. Måtterne banker du kraftigt og støvsuger dem efterfølgende systematisk, så alt snavs bliver fjernet. 

Voila. Med lidt god vilje og et fint tempo har du en ren og lækker bil klar til at drage ud i verden på oplevelse.

Jeg håber,  min rengøringsguide til lynhurtig rengøring af din bil har inspireret dig til at give den en overhaling.

Pas på dig selv og  dem du elsker.

 

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

PS: Se også mine andre indlæg på bloggen her. Der er masser af gratis fif og inspiration om rengøring. SE FX "SÅDAN FJERNER DU DEN MØRKE RAND I DIT TOILET" lige HER.

 
2. september 2014
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Lyntricks til afkalkning af brusekabinen

Rengøring af en brusekabine kan kræve stærke kemikalier, hvis man ikke dagligt holder kalken nede. Vi giver de bedste tips – og advarer om...

3 nemme trin til at fjerne kalk

3 nemme trin til at fjerne kalk

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask