At fjerne kalk er kemi.
At fjerne kalk er kemi. Foto: GettyImages

3 nemme trin til at fjerne kalk

Kalk på badeværelet er ikke til at undgå. Heldigvis er det let at fjerne de grimme aflejringer. Se med her, hvor vi viser dig, hvordan du fjerner kalk med 3 nemme trin.

Synes du, at grimme kalkaflejringer til tider kan være en udfordring? Og synes du tilmed også at de er besværligt at fjerne? Så har vi en god nyhed til dig.

Der findes nemlig en let og effektiv måde at fjerne kalk på - uanset om det er på amaturet, fliserne, håndvasken, badekaret eller bruseren. Alt du behøver at vide er, at syre fjerner kalk.

Punktum.

Kalk er nemlig basisk, og for at fjerne kalk skal du derfor bruge et syreholdigt rengøringsmiddel, som kan binde kalk og på den måde opløse og fjerne den.

Guide: Sådan fjerner du kalk

Det skal du bruge

Anskaf et kvalitetsprodukt, der er højkoncentreret og indeholder en masse gode syrer og kalkbindere. At fjerne kalk er kemi, og det er derfor afgørende, at du har noget effektivt kemi at fjerne kalk med.

Sådan gør du

1. Fugt emnet med lunken vand (så binder produkt og materiale bedre)
2. Påfør produktet og lad det virke 1 minut
3. Skyl og aftør

Wupti, så let er det! 

God fornøjelse med at fjerne kalk.

Husk

Du bør kun anvende syre på syreresistente overflader. Se med her, hvis du er i tvivl om, hvad på badeværelset, der kan tåle syre. 

18. juni 2019
Mere om Rengøring

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

Der er i den grad lagt op til forårsrengøring nu!

10 rengøringstricks, der forenkler din hverdag

Lugter madrassen, eller er sofaen fuld af kattehår? Og vidste du, at blandt andet citroner, isterninger og æggeskaller er som skabt til...

Få et fuldstændigt rent hjem med denne effektive rengøringsrutine

Organisering og gode rengøringsrutiner vil spare dig for en masse tid og gøre rengøringen mere overskuelig. Læs her, hvordan din rengøring...

Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft..

– [SE VIDEOGUIDE – KLIK HER]   Det er højsæson for mælkebøtter. De vokser frem alle steder. Og efter min mening, så pynter det gule ukrudt noget så nydeligt. Min datter Johanne er 6 år og elsker dem. Hun plukker de fineste buketter til mig. Derfor elsker jeg dem også! Men hvordan er det nu […] The post Sådan fjerner du pletter af mælkebøttesaft.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du snavs i små kringlede kroge…

SE VIDEO KLIK HER. Kender du det? De der irriterende krummer i skuffen, som du ikke kan få til at bide på kluden, når du endelig har taget...

Sådan fjerner du blå striber fra toiletrens i toiletkummen (eller...

Når det samme spørgsmål bliver stillet igen og igen, så må det være fordi at spørgsmålet er relevant. Den her mail modtog jeg fra Susanne...

[Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil..

[SE MIN VIDEO – KLIK HER] Allright, jeg tilstår. Også selvom det måske er lidt pinligt. Men jeg er altså typen, der elsker at køre søndagstur. Altså en køretur i min bil uden formål udelukkende for hyggens skyld. Jeg elsker elsker elsker, at tøffe langsomt ud i det blå og se hvad ruten bringer mig.  […] The post [Rengøringsguide]: 3 nemme trin til effektiv rengøring af din bil.. appeared first on Louises rengøringstips.

VINDUESVASK: Louises bedste mormorfif

Nyder du foråret? Og al den lys der kommer ind gennem vinduerne? I do ♥ Men hvor kan man også bare se al snavs på vinduerne nu. Derfor får...

Sådan pudser du dine vinduer nemt og stribefrit..

[SE VIDEO KLIK HER] Weekenden var vidunderlig. Høj sol og blå himmel. Det føles næsten som om, at solens varme lader mig op med energi og...

RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler..

Har du hør det? Fuglene er begyndt at synge for os. Solen varmer os mere. Foråret. Det skønne forår er her. Og for mit vedkommende betyder det, at jeg så småt er i gang med at gøre haven klar, og netop har fundet mine havemøbler frem. Dem nyder jeg mange stunder i. Derfor får du […] The post RENGØRINGSGUIDE: Effektiv rengøring af dine havemøbler.. appeared first on Louises rengøringstips.

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Sådan fjerner du pletter fra stearin

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Vælg den rigtige metode, og opnå de bedste rengøringsresultater

Gæk gæk gæk

Gæk gæk gæk

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask