Muffins til kaffen er et hit i påskedagene
Opskriften er fra Dansukker(12 stk.)
Ingredienser
- 100 g margarine
- 3/4 dl mælk
- 1 1/2 dl rørsukker
- 2 æg
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 spsk kartoffelmel
- 2 1/2 dl hvedemel
Fromage
- 3 æg
- 2 dl Flormelis
- 2 dl kaffefløde
- saft og reven skal af 1 citron
- 5 blade husblas
- 3 dl piskefløde
- Pynt: Flor med chokolade og jordbærsmag.
Sådan gør du:
- Smelt margarine, og tilsæt mælk. Varm op til kogepunktet. Pisk æg og sukker let. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i æggemassen skiftevis med mælkeblandingen. Hæld dejen i papirforme eller i en muffinform, og bag midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af.
- Skær et låg af hver muffin, og del låget i to. Læg husblas i blød i rigeligt vand. Bland kaffefløde, æg og Flor Tropical i en kasserolle, og varm op, til det bliver cremet. Tag husblassen op af vandet, og rør den i den varme creme. Tilsæt citronsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend den i den afkølede creme.
- Læg fromage på hver muffin med en ske. Sæt de to dele af låget i som vinger. Bland Flor med chokolade- og jordbærsmag (Flormelis med smag) med lidt vand, og pynt kagerne med øjne og næb.
- Stil dem i køleskabet, indtil de skal på bordet.