Foto: iStock

SNART: Nyt gigantisk debatforum på idényt.dk

Snart lancerer vi vores nye debatforum – og det bliver større end nogensinde. Haven, huset, rengøring, kæledyr, gør-det-selv – her er der intet, der ikke kan debatteres.

Vi byder jer Velkommen Hjem

Velkommen Hjem bliver navnet på idényts nye debatforum, der bliver lanceret inden for ganske få dage. Hvis du er en af dem, der hidtil har benyttet dig af det nuværende forum og har været rigtig glad for det, skal du ikke blive fortvivlet.

Det nye forum bliver ikke kun lettere og mere intuitivt at benytte sig af. Vi har formået at kreere et univers, der er praktisk og med et hav af brugbare funktioner, der gør det lettere for dig at finde nyttige informationer, der besvarer dine spørgsmål.

Velkommen Hjem

Debatforummet er lavet fordi vi længe har kunnet se, at I er ekstremt gode til at hjælpe hinanden og dele brugbar viden, tips og tricks med hinanden. Vi er så glade for, at I hjælper hinanden i idényt regi – derfor har vi valgt at skabe bedre rammer for dette.

Velkommen Hjem bliver et debatforum, der byder alle emner velkommen og som er til for, at I kan debattere med hinanden og hjælpe hinanden med de spørgsmål I måtte have til dagligdagens udfordringer i hjemmet, i haven, på arbejdet eller hvor det måtte være.  

Der vil være forskellige kategorier og forskellige funktioner, der gør det meget nemmere at finde frem til de rigtige informationer for dig. Der vil blive mulighed for at sortere i indholdet, oprette indlæg, uploade billeder og video, kommentere, like, dele og meget meget mere.

Hjælp os med at blive bedre

Velkommen Hjem er i begyndelsen en beta-version, og derfor vil vi meget gerne have jeres hjælp til at gøre det helt perfekt. Input til forbedringer, kommentarer og konstruktiv kritik modtages hjertens gerne, så vi sammen kan få skabt Danmarks bedste forum.

idényt 2017

i 2017 er idényt stadig det samme velkendte brand, der trofast leverer nyheder og information om husstanden og haven til deres læsere. Vi følger blot med tiden og vores brugere, hvilket har lært os at vores brugere kan meget mere end at læse og lære.

27. februar 2017
Mere om Øvrigt

Sådan forbereder du bilen til efteråret

En ny årstid er over os, og det betyder regn, blæst og glatte veje. Med ekspertens fire manøvrer sikrer du, at din bil har de optimale betingelser for at klare sig godt igennem den hårde årstid. 

Derfor bliver dine fingre hvide af kulden

Mange har sikkert oplevet det. Som vinteren banker på, og det bliver koldere udenfor, får fingrene pludselig en anden farve i kulden. Men...

Pas på! Disse farlige bolde er solgt i danske butikker

Har ud købt en plastikbold til haven eller stranden bør du læse med her. En test af plastikbolde foretaget af Forbrugerrådet Tænk Kemi...

Her er de 4 kosttilskud eksperterne selv tager

Det kan være svært at finde rundt i junglen af kosttilskud, og om vi overhovedet har brug for dem. Læs her hvilke kosttilskud forskerne selv tager, og find ud af om det er nødvendigt for dig at tage kosttilskud. 

Se dit hjem fra en helt ny vinkel med nye skråfotos

Nu kan du se dit hjem fra en helt ny vinkel! I sidste uge gjorde Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet nemlig 1,3 millioner skråfotos...

Er det farligt at bade lige efter jeg har spist?

Du skal vente en halv time med at bade efter du har spist. Den myte har de fleste af os fået at vide som barn, og siger det videre til...

Tørken ødelægger badevandet

Selvom vi nyder fantastisk sommervejr, så har det flere steder i landet kedelige konsekvenser for badevandet. Det er derfor ikke sikkert, at din næste strandtur indebærer en dukkert. 

Video: Kend forskel på dine nøgler med dette geniale trick

Er du træt af ikke at kunne kende forskel på dine nøgler? Vi har et simpelt – men genialt – tip, du ikke vil gå glip af!

Sådan får du dine gæster til at tro, at dit rodede hjem er rent

Arbejde, indkøb, tøjvask, rengøring af køkken og badeværelse, støvsugning, madlavning og så videre. Det kan være svært at nå det hele og...

4 grunde til at du ALDRIG bør springe morgenmaden over

Hvis du har tendens til at springe morgenmaden over, kan det være en god ide at læse med. Undersøgelser viser nemlig, at det kan være direkte usundt for dit helbred at starte dagen uden lidt mad i maven.

5 sundhedsmæssige fordele ved at tage kolde bade

Bliv fascineret over disse 5 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved at udsætte din krop for iskoldt vand!

Simpelt trick kan hjælpe dig med at falde i søvn

Det kan være rigtig frustrerende at ligge lysvågen en sen aften – især hvis du skal tidligt op næste morgen. Men heldigvis er hjælpen nær!...

Disse 7 ting vidste du ikke, du kunne bruge kartofler til

Kartofler er en populær og billige spise, som de fleste af os altid har i køleskabet. Derudover er de super brugbare - også til flere ting end du nok lige vidste. 

Derfor bør du ALDRIG spise på helt tom mave

Forsøger du at leve sundt? Eller forsøger du måske endda at tabe dig? Så bør du virkelig undgå at spise på helt tom mave. Læs med og find...

Så meget kan du spare ved at genbruge dine indkøbsposer

Du mener måske allerede, at du genbruger dine bæreposer optimalt ved at give dem fornyet formål som skraldeposer efter dine indkøb, men det...