Trøffeldessert

Portioner: 10 Jeg laver ofte denne trøffeldessert, og den vækker altid begejstring. Den egner sig til frysning. Jeg serverer desserten på en tallerken med en bund af hindbærpure, en kugle is og lidt frisk frugt. 75 g rosiner, 1/2 dl mørk rom, 400 g god mørk chokolade, 60 g makroner, 1/2 l piskefløde. Rosinerne trækker…



Portioner: 10
Jeg laver ofte denne trøffeldessert, og den vækker altid begejstring.
Den egner sig til frysning. Jeg serverer desserten på en tallerken med
en bund af hindbærpure, en kugle is og lidt frisk frugt.

75 g rosiner, 1/2 dl mørk rom, 400 g god mørk chokolade, 60 g makroner, 1/2 l piskefl øde.

Rosinerne trækker i rom i nogle timer. Smelt chokoladen, lad den svale af. Knus makronerne helt. Pisk fløden stiv. Vend makronerne og rosinerne i chokoladen. Rør godt og vend til sidst den piskede fløde i. Smør en springform med olie og hæld massen i. Stil den gerne i fryseren et par timer før brug.

 

Mest læste artikler