Torsk med bacon og grønt i fad

4 pers. Ca. 500 g torskefilet 1-2 løg 1 stor grøn peberfrugt 5 friske tomater 150 gr bacon i skiver 1 pænt glas hvidvin hvedemel salt og peber fedtstof til stegning. Tilbehør: Kartofler og gerne resten af hvidvinen Torskefileterne vendes i mel og brunes på panden et kort øjeblik ved god varme. De brunede fileter…


4 pers.

Ca. 500 g torskefilet
1-2 løg
1 stor grøn peberfrugt
5 friske tomater
150 gr bacon i skiver
1 pænt glas hvidvin
hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning.

Tilbehør: Kartofler og gerne resten af hvidvinen

Torskefileterne vendes i mel og brunes på panden et kort øjeblik ved god varme. De brunede fileter lægges i et smurt ildfast fad. De hakkede løg svitses i resten af fedtstoffet på panden og fordeles herefter over fisken. Grøn peber snittet i tern fordeles over fisken, og tomater skåret i skiver fordeles i hele fadet. 1 pænt glas hvidvin hældes ved, og der krydres sparsomt med salt samt en god gang friskkværnet peber. Til sidst lægges bacon i skiver over fisken, så det dækker fadet. Retten sættes i en 200 gr. varm ovn i ca. 20 min.

Mest læste artikler