Det skal du bruge
- 1 ds. kokosmælk
- 2 tsk. grøn thaikarry
- 2 limeblade
- 2-3 små tørrede chilier
- ½ liter fiskebouillon
- 1 fintsnittet porre
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 kg friske blåmuslinger
- 400 g sejfilet
- 150 g sukkerærter
- Koriander
Sådan gør du
- Svits karryen i lidt af den tykke kokosmælk, der ligger øverst.
- Tilsæt resten af kokos-mælken, limeblade,chilier og bouillon, og lad simre i 5 min.
- Skrub muslingerne, og tjek at de er lukkede. Kassér de åbne muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod bordkanten.
- Kom muslinger og porre i suppen, læg låg på og lad simre i 4 min.
- Tilsæt sejfileterne (skåret i tern) og sukkerærterne, og lad simre endnu 2 min.
- Kasser de muslinger, som ikke har åbnet sig. Smag til med fiskesauce og drys med koriander.