Sprød hornfisk

Få en let og lækker opskrift på hornfisk.


Ingredienser (4 portioner):
3 dl speltkerner
4 hornfiskefileter
hvedemel
salt, peber
smør til stegning
1 bæger rygeost
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk. purløg
1 spsk. hk. dild
2 spsk. rapsolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 lille agurk
1 bdt. radiser
1 ps. babyspinat
1 bdt. purløg eller ramsløg

Tilberedning:
Kog speltkernerne som anvist, og lad dem køle af. Del hver filet i to, fold dem og vend dem i hvedemel krydret med salt og peber. Steg fileterne i smør ca. 3 min. på hver side.
Rør rygeost, cremefraiche, purløg og dild sammen. Smag til med salt og peber. Vend speltkernerne i en marinade af olie, eddike, salt og peber. Bland agurk i tern, radiser i skiver og speltkerner.
Bland med spinat og drys med purløg eller ramsløg.

Mest læste artikler