(4 pers.)
400 g kalkunbryst
2 spsk. + 2 tsk. maizena
1 tsk. salt
sort peber
2 sommercourgetter,
gerne en grøn og en gul
2 tomater
200 g friske sukkerærter
1 spsk. olivenolie
2 dl hønsebouillon
2 spsk. hakket, frisk mynte
Skær kødet i 2 x 2 cm store tern. Bland 2 spsk. maizena, 1/2 tsk. salt og peber, og vend kødet i. Halver courgetterne, og skær dem i tynde skiver. Hak tomaterne groft. Fjern stilkene fra sukkerærterne.
Opvarm olien, og svits kødet i 2 min. Kom courgetterne i, og svits dem i 2 min., før der tilsættes tomater, sukkerærter, bouillon, mynte og resten af saltet. Skru ned for varmen, og småkog, indtil grønsagerne er møre – ca. 2 min. Rør de sidste 2 tsk. maizena med 1 spsk. vand, og kom det i retten. Koges i cirka 1 min. Serveres med nye kartofler.