Sild i kåbe

6 personer 1 glas sild (salte eller marinerede)8 kartofler 2 mellemstore rødbeder4 mellemstore gulerødder 1 lille løg1 glas mayonnaise eller et bæger cremefraiche (evt. en blanding, red.) 2 æbler Rødbeder, gulerødder og kartofler koges i letsaltet vand, til de er akkurat møre, og afkøles. Sildene skæres i snitter og lægges på et fad. Kartoflerne skæres…



6 personer
1 glas sild (salte eller marinerede)
8 kartofler
2 mellemstore rødbeder
4 mellemstore gulerødder
1 lille løg
1 glas mayonnaise eller et bæger cremefraiche (evt. en blanding, red.)
2 æbler

Rødbeder, gulerødder og kartofler koges i letsaltet vand, til de er akkurat møre, og afkøles. Sildene skæres i snitter og lægges på et fad. Kartoflerne skæres i terninger og lægges på sildene. Rødbeder og gulerødder rives fint og fordeles over kartoflerne. Æblerne skrælles og skæres i terninger, der lægges på. Løget pilles, hakkes fint og drysses over. Mayonnaise eller cremefraiche fordeles over, og retten skal stå mindst 1/2 time, før den serveres.

Mest læste artikler