Risotto med grønt

3-4 personer: Retten er hurtig at lave - den kan stå på bordet i løbet af 30 min. 3 dl ris 7 dl bouillon 1/2 tsk. gurkemeje 1-2 porrer i tynde ringe på skrå 1-2 fed hvidløg snittet meget fint 2-3 stængler blegselleri skåret tynde skiver 1 rød og 1 gul peberfrugt skåret i tynde…


3-4 personer:
Retten er hurtig at lave – den kan stå på bordet i løbet af 30 min.

3 dl ris
7 dl bouillon
1/2 tsk. gurkemeje
1-2 porrer i tynde ringe på skrå
1-2 fed hvidløg snittet meget fint
2-3 stængler blegselleri skåret tynde skiver
1 rød og 1 gul peberfrugt skåret i tynde strimler
2 dl optøede ærter
1 spsk. olie
200 g rejer, 200 g skinke i tern, og
200 g kogt kylling i tern

Tilbehør: hakket persille og brød.

Kog risene i bouillon tilsat gurkemeje ca. 20 min. Tilbered imens grønsagsblandingen. Svits alle grønsagerne undtagen ærter i olien, til de er bløde. Smag til med salt og peber. Når der er 5 min. tilbage af risenes kogetid, blandes de stegte grønsager og rejer/kød i risene. Drysses med hakket persille og serveres straks.

Mest læste artikler